Showbizz > Balkan

Snajka IVICE DAČIĆA progovorila o SVADBI: "Kao da smo Luka i ja u braku DESET GODINA..."

Devojka sina Ivice Dačića mašta o raskošnoj svadbi...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

25/09/2024 > 14:11

podeli vest:

Snajka IVICE DAČIĆA progovorila o SVADBI: "Kao da smo Luka i ja u braku DESET GODINA..."
Foto: Instagram printscreen/milica.jokiic


Milica Jokić je mlada pevačica, koja je tri godine u ljubavnom odnosu sa Lukom Dačićem, sinom ministra unutrašnjih poslova. Ona je otkrila i kako je Luka Dačić osvojio njeno srce:

- Pre nego što smo ušli u vezu, družili smo se godinama. Najviše su mi se dopale njegova iskrenost i upornost, to me je privuklo, a to je i najbitnije. Mislim da poštovanje i prijateljski odnos svako mora da ima. Imam osećaj kao da smo Luka i ja u braku već 10 godina.

Pevačica je istakla da je u ovom trenutku posvećena karijeri i da su ona i njen izabranik još uvek mladi za brak.

- Nisam razmišljala o tome kakva će mi svadba biti, ali kad sam bila mala, kao i svaka devojčica, maštala sam o tome. Volela bih da to bude nešto veliko i da tog dana budemo okruženi svojim dragim ljudima - rekla je Milica.

Otkrila je i kako izgleda njen i Lukin odnos.

- Ja njemu zameram kašnjenje, on toliko dugo može da se sprema za neki događaj da je to neverovatno. Sprema se duže od svake žene, pa i od mene. Znamo da se pokačimo zbog nekih gluposti, ali smo generalno vrlo slični, kapiramo se - izjavila je pevačica, ali je rekla da joj je Luka velika podrška i dodala:

- Što se tiče mog posla, ne pravi nikakav problem, ima mnogo razumevanja. Ja ponekad znam da ne spavam po četiri dana zbog posla. Nismo ljubomorni, ali ima nekih trenutaka kada on nešto prokomentariše, a isto tako i ja. Kad ja obučem nešto predugačko, on mi kaže da izgledam kao baba i onda mi kaže molim te obuci nešto kratko.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar