Showbizz > Balkan

Crna Gora se vraća na "Evroviziju": U borbi za predstavnika Danica, Jadranka i Boban

Biće organizovano takmičenje

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

30/09/2024 > 16:00

podeli vest:

Crna Gora se vraća na "Evroviziju": U borbi za predstavnika Danica, Jadranka i Boban
Foto: K1info/ATA Images/Shutterstock


Crna Gora biće jedna od zemalja koje će sledeće godine imati svog predstavnika na "Pesmi Evrovizije" sledeće godine koja će biti održana u Bazelu, u Švajcarskoj. 

Predstavnik će biti odabran na festivalu na čiji konkurs su pesmu poslali Jadranka Barjaktarović, Danica Crnogorčević i Boban Rajović, javlja "Kurir".

- Povratak Crne Gore na Evroviziju biće dobro propraćen, to je želja organizatora. Ali izgleda da i brojni pevači u tom takmičenju vide veliku šansu za uspeh i promociju jer je Evrovizija poslednjih godina iznedrila mnogo novih pevača koji su postali popularni, a nekima je još više donela slave. Jadranka je, koliko znam, duže vreme radila na pesmi sa autorima i ona je potpuno spremna za takmičenje. Biće ovo njen povratak na muzičku scenu, sigurno zapažen. Iznenađenje je bilo kada je stigla prijava Danice Crnogorčević jer to niko nije očekivao - priča izvor Kurira i dodaje:

Foto: ATA Images

 

- Ona se bavi etno-muzikom, pa je sigurno da će se dobro snaći na Evroviziji jer to publika voli da čuje. Danica je poslednjih godina vrlo popularna zbog svojih pesama i nesumnjivo je da će imati podršku publike. Ono što svima odmah upada u oči jeste to da će se Danica i Jadranka naći na istoj sceni boreći se za pobedu.

Foto: ATA Images

 

Boban Rajović nije potvrdio da li je poslao pesmu za takmičenje, ali je istakao da bi voleo da se pojavi na takvom festivalu.

- Oduvek sam govorio da bih voleo da učestvujem na takvom festivalu jer volim izazove, a i pesma koju bih predao morala bi da bude u nekom drugom fazonu. I samim tim bi se nešto desilo, da ne bude sve sterilno, ipak trajem 25 godina i potrebno mi je da me nešto pokrene. A što se tiče pitanja da li sam ove godine predao pesmu, to će se vrlo brzo saznati. Svakako mi je drago što će Crna Gora opet da se takmiči - naveo je on.

Montesong će se održati 27. novembra 2024. godine u dvorani "Voco" u Podgorici. Crna Gora je poslednji put učestvovala na "Evroviziji" 2022. godine.

Ostavite komentar