Showbizz > Balkan

Suprug Danice Crnogorčević napisao PESMU U ČAST BORE ĐORĐEVIĆA: Oprostio se od muzičara rečima koje DIRAJU DUŠU

Mnogi se danas opraštaju od rok muzičara.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

04/09/2024 > 19:35

podeli vest:

Suprug Danice Crnogorčević napisao PESMU U ČAST BORE ĐORĐEVIĆA: Oprostio se od muzičara rečima koje DIRAJU DUŠU
Foto: Instagram


Čuveni rok muzičar Bora Đorđević preminuo je danas u 72. godini života u bolnici u Ljubljani, gde se poslednjih desetak dana borio za život. U bolnicu je primljen zbog teške upale pluća, a poslednje dane života proveo je priključen na respirator.

Od Bore se danas opraštaju mnoge javne ličnosti, a među njima i sveštenik Ivan Crnogorčević, suprug pevačice Danice Crnogorčević.

Foto: ATA Images

 

Suprug Danice Crnogorčević napisao je pesmu "Pjesniku slobode" koju je posvetio preminulom frontmenu grupe "Riblja čorba". Dirljvim stihovima uputio je poslednji pozdrav rok legendi.

- Veliki među nama odlaze, kao reka zemljom prolaze, iza njih pesma i dela ostaju, da nas večno na njih sećaju. Veliki među nama odlaze, mnogi ih često ne opaze, tek kada se duhom ka nebu vinu, osete u srcu njihovu veličinu  - napisao je Crnogorčević.

Zvanična stranica grupe "Riblja čorba" saopštila je vest o njegovoj smrti.

"Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević. 01.11.1952- 04.09.2024", piše u objavi.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar