Showbizz > Balkan

EVROVIZIJA "ujedinila" Danicu Crnogorčević i Jadranku Barajktarović!

Pevačice dale identičan odgovor povodom poziva na Montesong.

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

01/10/2024 > 20:00

podeli vest:

EVROVIZIJA "ujedinila" Danicu Crnogorčević i Jadranku Barajktarović!
Foto: K1info/Shutterstock/Wikipedia/ATA Images/Freepik


Dve suprotnosti - Danica Crnogorčević i Jadranka Barjaktarović oglasile su se nakon što su dobile poziv da učestvuje na javnom konkursu za izbor pesme koja će predstavljati Crnu Goru na Evrosongu 2025. u Bazelu.

Danica je zdala zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi ljudi, imam dužnost posle nekih naslova da vas obavestim da se nisam prijavila na takmičenje "Pesma Evrovizije", niti imam želju, niti je to u fokusu mog interesovanja. Poziv jesmo dobili, ali nismo prihvatili. Srećno svim učesnicima. Veliki pozdrav za sve! - napisala je Danica Crnogorčević.

Foto: YouTube screenshot

 

I Jadranka Barjektarović odustala od pesme za Evrosong 

Podsetimo, i Jadranka Barjaktarović je odustala od takmičenja, pravdajući se zauzetošću. Crna Gora se nakon dvogodišnje pauze vraća na Evrosong. Plasman u finale Evrosonga obezbedili su samo Sergej Ćetković i Nenad Knežević Knez.

-Velika zauzetost i obaveze celog tima nisu dopustile da kompoziciju pripremimo do zadatog termina, poručila je pevačica u saopštenju. 

Foto: ATA Images

 

Nakon što se iz medija upoznala sa konkursom, te “obavila razgovore se najodgovornijim ljudima iz direkcije festivala”, Jadranka kaže da je poželela da bude učesnik Montesonga 2024, a bila je “zahvalna i RTCG-u što joj daje priliku”.

Njen PR tim je, dodaje se u saopštenju pevačice, u saradnji sa autorskim timom preuzeo aktivnosti da kompozicija sa kojom je želela da nastupi bude spremna na način koji zaslužuje tako prestižno takmičenje, a preko kojeg je možda mogla doći u situaciju da bude predstavnica svoje zemlje na Evrosongu 2025.

 

 

Javni konkurs za izbor pesme koja će predstavljati Crnu Goru na Evrosongu 2025. u Bazelu traje još danas. 

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar