Showbizz > Balkan

SPEKTAKL u najavi: BAKA PRASE u lajvu s KARLEUŠOM: Tema je baaš škakljiva

Njihovi razgovori izazivaju burne reakcije, a spekuliše se da će razgovarati i o intimnim temama...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

03/10/2024 > 13:10

podeli vest:

SPEKTAKL u najavi: BAKA PRASE u lajvu s KARLEUŠOM: Tema je baaš škakljiva
Foto: Instagram/karleusastar/ATA Images


Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, duže vreme na platformi Jutjub snima lajv strimove u kojima kocka. Njegovi klipovi i strimovi su itekako gledani, a jutjuber je odlučio da pozove i gosta u svoj skupoceni stan, samim tim i na lajv.

U pitanju je pevačica Jelena Karleuša.

Bogdan je nju u toku jednog lajva kontaktirao putem glasovne poruke na Instagramu.

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poručio je jutjuber.

Foto: Instagram/bakaprase

 

Njen odgovor izazvao je burne reakcije:

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j***m Znaš, kako to ide kod nas starijih teta – rekla je u poruci Jelena.

Nakon toga se u javnosti polemisalo o validnosti poruke. Spekulisalo se da nije u pitanju Jelenin glas, već da je to modifikovano putem veštačke inteligencije.

- Zašto svi misle da je to bio AI? Je l’ tako zvučalo? Ko me zna, zna da sam to bila ja. Probudila sam se pred neki nastup i videla sam da mi je poslao glasovnu poruku. Mislila sam da je opet bila neka ujdurma u njegovom stilu. On je mene godinama nešto prozivao i onda sam ja rekla: “Е, ajde, dođi mami!”, ali je bio pristojan i dobio je lep i interesantan odgovor. Vidim da je to viralno. Kao svaka ozbiljna i starija teta, ja sam morala da mu poručim šta sam mu poručila. Volela bih da idem na taj njegov lajv. Moj menadžment nije za to, smatra da je on neozbiljan za mene, ali ja mislim da bi to bio najgledaniji lajv ikada. Volela bih da vidim kako bi se on ponašao dok ja sedim pored njega. Da li bio brzo-potezan ili bi našao sebi ravnog – poručila je pevačica.

Foto: Instagram/karleusastar

 

 

Taj lajv njihovi pratioci moći će da gledaju u nedelju 6. oktobra u 22h na Jutjubu.

Šta može još da se očekuje od Jelene za taj lajv?

- Pa, nekakav autfit ću morati valjda imati. Ne znam da li će biti što slobodniji, ali ja bih volela da Baka bude što slobodniji. Da vidimo tu njegovu slobodu. Ja sam, kao što sam nekoliko puta rekla, slobodna žena - izjavila je Jelena Karleuša.

Podsetimo da se Jelena nedavno razvela od Duška Tošića i da su oboje javno izneli svoja saopštenja

- Primetila sam da je razvod kod žena, verovatno i u svetu, ali ovde u Srbiji, ravan smrtnom slučaju u porodici. Očekuju da se osećam kao da mi je neko umro, ali kada je reč o Dušku i o meni, ovo je sad samo papirološki. Onako emotivno, ljudski se to desilo mnogo, mnogo ranije. Ja se osećam odlično, ne osećam se kao da je neko umro. Moram da kažem da su žene zavisne od toga da imaju partnera i da imaju muža i doživljavaju razvod kao jednu katastrofu ravno smrti. U današnje vreme smatram da žena mora da čoveka svog života vidi u ogledalu kada pogleda sebe. Jer tek onda može da nađe partnera koji će je zadovoljiti. Ako ona dovoljno voli samo sebe i poštuje samu sebe, ona će tako zračiti, da je voli i poštuje njen partner - navela je Jelena.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar