POMENULA I KARLEUŠU Pevačica otkrila istinu o aferi sa Duškom Tošićem "Nervirala sam se..." (VIDEO)
Iva Gardijan nedavno je zapevala na proslavi Tošićevog rođendana.
31.01.2025
BalkanDUŠKO TOŠIĆ URLAO NA SNAJKU IVICE DAČIĆA: Milica je ostala u šoku, a potom je usledio nedopustiv potez!
Novinar je sve ispratio i ostao zaprepašćen...
22.01.2025
BalkanPISALO SE DA SA NJOM VARA KARLEUŠU Na tajnom slavlju Duška Tošića zapevala ova pevačica, grmi kako izgleda (VIDEO)
Fudbaler uživao u hitovima pevačice koja se druži sa Karleušom.
21.01.2025
BalkanSLAVLJE U STROGOJ TAJNOSTI Duško Tošić proslavio rođendan! Evo ko je sve lumpovao do zore uz poželjnog sportistu! (FOTO)
Kako je u pitanju jubilarni rođendan, bivši sportista obeležio je jubilej u društvu onih najbližih
20.01.2025
BalkanDUŠKO TOŠIĆ SLAVI ROĐENDAN Objava mlađe ćerke je mnoge raznežila (FOTO)
Objavila je fotogarfiju i uputila ocu čestitku povodom rođendana.
19.01.2025
Balkan"POSLALA SAM PORUKU DUŠKU, ALI..." Jelena Karleuša otkrila za "K1" u kakvim je odnosima sa bivšim mužem (VIDEO)
Pevačica promovisala parfemsku liniju u Beogradu.
26.11.2024
Prvi RedDUŠKO TOŠIĆ SE PONOVO ZALJUBIO! Ova devojka ga je potpuno promenila i pored nje želi i da se skrasi!
Novi detalji ljubavnog života bivšeg reprezentativca!
23.11.2024
BalkanPEVAČICA UDARILA NA KARLEUŠU! Pričalo se da je u TAJNOJ VEZI sa Duškom Tošićem, a sad komentariše POP DIVU!
Čeka se Jelenin odgovor na ovo!
23.11.2024
BalkanISKRENO! Jelena Karleuša otvoreno o razvodu, ali i prijateljstvu sa mladim košarkašem: "Nije mogao da mi pruži..."
Njen odnos sa Jovanovićem, otkako je priznala da ima simpatiju, intrigira javnost potpuno. Ponovo se osvrnula na njihov odnos
30.10.2024
Prvi RedKarleuša lila suze dok je pevala pesmu posvećenu Tošiću! Ovo je pesma koju je Marina posvetila odnosu JK i Tošića!
Jelena Karleuša započela je regionalnu turneju "Alfa i Omega" solističkim koncertom u Skoplju, u Jane Sandanski areni pred oko 6.000 ljudi
22.10.2024
BalkanKarleuša otkrila STRAŠNE DETALJE iz BRAKA sa TOŠIĆEM: Zbog NASILJA zvala sam POLICIJU, a onda...
Karleuša je priznala da je u nekoliko navrata bila primorana da zatraži pomoć policije zbog sukoba sa bivšim suprugom
14.10.2024
CelebrityDUŠKO JE SAZNAO ŠIFRU MOG INSTAGRAMA, A ONDA SMO SE RAZVELI: Karleuša o NOVIM DETALJIMA iz braka sa fudbalerom!
Njena izjava ubrzo je postala viralna i preplavila je društvene mreže
11.10.2024
CelebrityJelena Karleuša otkrila sve o AFERI sa Ognjenom Vranješom: Htela sam Dušku da se OSVETIM, bila sam nezadovoljna u braku
Jelena nije mogla da pretpostavi kako joj će se Vranješ osvetiti
10.10.2024
BalkanPevač prokomentarisao RAZVOD Karleuše i Duška: "Jelena je lepa žena, SNAĆI ĆE SE"
Smatra i da za Duška posle razvoda nema zime.
19.09.2024
Balkan"Sada je već kasno...": OVO SE ČEKALO! Jelena Karleuša prokomentarisala SAOPŠTENJE sada već BIVŠEG SUPRUGA!
Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić okončali su svoj bračni odnos u nedelju 15. septembra.
16.09.2024
BalkanOglasio se Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše: Sva zajednička NEPOKRETNA imovina pripala je ćerkama...
Evo šta je poručio Tošić povodom razvoda i šta je rekao o bivšoj supruzi...
15.09.2024
BalkanOglasio se i DUŠKO TOŠIĆ! Ovo je njegova prva izjava, nije reč rekao 4 godine, ali "sve ima svoje granice" poručio je
Prva izjava Duška Tošića o razvodu od Jelene je šokirala sve
15.09.2024
CelebrityMilioni, stanovi i vile: Evo kako je raspodeljena imovina između JELENE KARLEUŠE i DUŠKA TOŠIĆA
Jelena Karleuša i Duško Tošić krajem 2018. godine kupili su vilu na Dedinju
15.09.2024
CelebrityJelena Karleuša i Duško Tošić postigli dogovor oko PODELE IMOVINE: Evo kome ostaje vila od 2 i po miliona evra
Nekretnina jedna Jeleni, ostale Dušku.
15.07.2024
Celebrity