DŽEJ I MARINA TUCAKOVIĆ SE NISU VIĐALI ZBOG OVOGA Distancirali su se, a razlog tome je potresan!
Marina i Džej su godinama sarađivali.
03.01.2025
Balkan"OPERIŠI TAJ NOSIĆ" Maja Berović otkrila koja poznata ličnost je nagovorila da promeni izgled
Uticala je mnogo na njenu karijeru.
30.12.2024
BalkanSNIMAK LAĆE RADULOVIĆA TERA SUZE NA OČI! Pevačica otkriva: Dve godine su prošle, ali moja ljubav prema tebi neće nikada
Pevačica tuguje zbog smrti prijatelja.
21.12.2024
Balkan"TO JE SRAMOTA ZA DIREKTORA DVORANE..."! Milica Pavlović ispričala SVE DETALJE o koncertu i otkrila detalje o KOLEGAMA!
Došlo je do komplikacija u organizaciji koncerta u Republici Srpskoj...
16.11.2024
BalkanOŠTAR! Oliver Mandić reagovao zbog Karleušine izjave da joj je spasio život: "Ona je ozbiljno bolesna..."
Pevač demantuje Jelenine tvrdnje u kojima pominje Mandića i Cecu
01.11.2024
BalkanKARLEUŠU OD SMRTI SPASILI MARINA I OLIVER? Jelena o ubistvu Ćande: "U Cecinoj kući je saznao da se sprema akcija..."
Gubitak partnera ju je jako potresao.
01.11.2024
BalkanKarleuša lila suze dok je pevala pesmu posvećenu Tošiću! Ovo je pesma koju je Marina posvetila odnosu JK i Tošića!
Jelena Karleuša započela je regionalnu turneju "Alfa i Omega" solističkim koncertom u Skoplju, u Jane Sandanski areni pred oko 6.000 ljudi
22.10.2024
BalkanMnogima je obeležila karijere a OVOJ pevačici POSEBNO: Napisala joj je pesmu na SAMRTI a i ONI će joj biti vrlo ZAHVALNI
Uveliko je bila bolesna, a napisala je veliki hit...
27.09.2024
BalkanOd političkog angažovanja do PISANJA TEKSTOVA! Alka Vuica iskrena do srži: Nisam tako plodonosna kao Marina Tucaković!
Osim političkog angažmana, Alka se godinama već bavi pisanjem pesama za druge pevače, ali ne želi da poredi sebe sa Marinom Tucaković
11.06.2024
CelebrityNedostaje mi... Futa pronašao MARININE tekstove posle njene smrti! Evo šta će da uradi sa njima
Prema njegovim rečima, sada oseća potrebu da radi sa onima sa kojima nikad nije sarađivao
02.06.2024
CelebrityDara OPTUŽILA Slobu da joj je OTEO pesmu: "ŠOKIRANA SAM! Prisvojio je i hvali se da je njegova"
Pesmu je za Daru napisala čuvena autorka Marina Tucaković 2021. godine
28.03.2024
CelebrityBila je uplakana i čvrsto me ZAGRLILA! Milica Janevski o SUSRETU sa Cecom na PREMIJERI filma "NEDELJA"
U emisiji "Prvi red" na K1 televiziji glumica je ispričala kako je reagovala kada joj je ponuđena uloga Marine Tucaković
19.02.2024
CelebrityObjavljene pesme pevačice koja je poginula u Dubaiju uz EMOTIVNE reči: Nekada sudbina zaustavi ljude (VIDEO)
Pesme je uradila u studiju Gorana Ratkovića Raleta
19.01.2024
CelebrityOdržan POMEN Laći Raduloviću: Futa SKRHAN na groblju - zaređale su me porodične TRAGEDIJE
Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Milan Laća Radulović preminuo je pre tačno godinu dana
13.12.2023
SudbineLAĆA JE PRONAĐEN u Tel Avivu na ulici: Oglasio se muž Marine Tucaković posle vesti da mu je SIN PREMINUO
Aleksandar Radulović Futa je rekao da je prijavljen nestanak njegovg sina, ali da su mu javili da je pronađen u Tel Avivu
20.12.2022
Sudbine