Showbizz > Balkan

OTKAZAN koncert u čast Bore Đorđevića: Oglasili se organizatori, evo šta je PRESUDILO ovoj odluci

Novac od karata će moći da se preuzme

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

24/10/2024 > 19:02

podeli vest:

OTKAZAN koncert u čast Bore Đorđevića: Oglasili se organizatori, evo šta je PRESUDILO ovoj odluci
Foto: RINA.rs


Koncert u čast Bore Đorđevića, koji je trebalo da bude održan u Beogradu 2. novembra, otkazan je. Organizatori su se oglasili i naveli razloge za ovu odluku.

- Obaveštavamo Vas da se koncert "Bori u čast" neće održati 02. novembra. Zappa Baza, kao jedan od organizatora ovog događaja, želi da istakne da je događaj napravljen iz čiste ljubavi prema Bori Đorđeviću i njegovim pesmama.

Ideja o naplaćivanju ulaznica, od kojih bi se novac prosledio za podizanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu je bila iskrena želja nas kao fanova kao i inicijativa da se kroz peticiju ta ideja i ostvari.

S obzirom da porodica Bore Đorđevića, kao i članovi benda nisu saglasni sa ovom idejom, tj načinom na koji se realizuje, s akcentom na prikupljanje novačnih sredstava za spomenik, odlučili smo da se događaj ne održi.

Foto: ATA Images

 

Ta nas je vest zatekla kada je koncert bio skoro rasprodat, inače bi događaj bio besplatnog karaktera od samog starta, jer poštujemo stav porodice i članove benda.Naša odluka kao jednog od organizatora je donešena usled negativne slike koja je stvorena u medijima, a to je bila poslednja stvar koju smo želeli.

Novac možete preuzeti na prodajnim mestima gde ste kupili karte - napisali su oni na Instagram profilu mesta gde je trebao da bude održan koncert.

Podsećamo, jedan od organizatora ovog događaja je i glumac Sergej Trifunović, koji ovih dana prolazi kroz bračne probleme.

Ostavite komentar