Showbizz > Celebrity

NOVI detalji o ZDRAVSTVENOM STANJU Džejmija Foksa: Bio je na IVICI SMRTI, lekari uspeli da ga ožive

Glumac se i dalje nalazi u bolnici, kako je otkrio izvor za Radar Online

Izvor: K1info

28/04/2023 > 11:12

podeli vest:

NOVI detalji o ZDRAVSTVENOM STANJU Džejmija Foksa: Bio je na IVICI SMRTI, lekari uspeli da ga ožive
Foto: Shutterstock


Holivudski glumac Džejmi Foks (55) nedavno je hitno hospitalizovan, a naknadno su otkriveni i pojedini detalji o njegovom zdravstvenom stanju.

Slavni glumac se još uvek nalazi u bolnici na lečenju, a sada je izvor blizak Džejmiju otkrio za Radar Online da on jedno vreme nije reagovao na neke lekove, te su doktori u jednom trenutku morali da ga reanimiraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Džejmi Foks imao je visok krvni pritisak i stres koji je osećao tokom celog dana na snimanju filma kada se onesvestio veoma je uticao na njega.

Glumac se i dalje nalazi u bolnici, kako je otkrio izvor za Radar Online koji kaže da lekari misle da Foks može biti srećan što je živ.

- Džejmi je doživeo ozbiljnu medicinsku epizodu i bila mu je potrebna hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su da ga oživljavaju. Ima sreće što je živ - rekao je.

- On pati od visokog krvnog pritiska za koji lekari kažu da može da izazove ugruške u mozgu koji dovode do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo sprema već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi je mogao da umre- dodao je on.

 

Ostavite komentar