Showbizz > Celebrity

VENČALI se Anđela Jovanović i Dudaš u tajnosti: Mlada BLISTALA u romantičnoj venčanici, zaigrala i trbušni ples

Glumica i sportista zajedno su skoro tri godine. Svoju ljubav su najpre počeli da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije

Izvor: K1info/telegraf.rs

18/06/2023 > 16:42

podeli vest:

VENČALI se Anđela Jovanović i Dudaš u tajnosti: Mlada BLISTALA u romantičnoj venčanici, zaigrala i trbušni ples
Foto: Milan Maričić/ATAImages


Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš stali su na ludi kamen juče u tajnosti, a ceremonija je održana samo za najuži krug ljudi na salašu u Krčedinu.

Ćerka proslavljenog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić i poznati sportista odlučili su da svoj najvažniji dan u životu provedu u intimnom okruženju, a u dvorištu prelepog imanja bilo je svega dva do tri stola za goste mladenaca kojih je ukupno bilo dvadesetak. 

Zvezda filma "Nečista krv" nije bila zahtevna kada su u pitanju dekoracije, svela je sve na minimum, te su stolovi i prostor oko njih ukrašeni jako skromno. Mlada je blistala u romantičnoj venčanici sa dubokim šlicem, a u jednom trenutku se i presvukla i zaigrala trbušni ples. Delić atmosfere podelila je njena koleginica Tamara Dragičević, koja je bila jedna od gostiju, zajedno sa suprugom Petrom Benčinom i decom, kao i bratom Miodragom.DD dELD r

 Gosti na društvenim mrežama komentarišu kako su Anđela i Mihail "najluđi par" na čijem su venčanju bili, a koliko su posebni dokazala je i mlada glumica u trenutku kada ju je matičarka pitala da li pristaje da se uda za Mihaila.

Umesto čuvenog "da", koje izgovara 99,9% žena i muškaraca, Anđela se odlučila za nešto drugačiji, originalan i savršen odgovor.

- Apsolutno, naravno i zauvek! - rekla je glumica, ne skidajući osmeh sa lica. 

Podsetimo, Anđela i Dudaš zajedno su skoro tri godine. Vezu su gradili prvo u Londonu, gde su oboje završavali master studije, jedno vreme zatim i na relaciji Novi Sad – Beograd, a vrlo brzo otpočeli su i zajednički život, i to sa svojim kućnim ljubimcima Milom i Majli.

Ostavite komentar