Showbizz > Celebrity

OŽENIO se Džon HAM sa 17 GODINA MLAĐOM Anom: Venčanje održano u ZNAKU SERIJE "MAD MEN" koja ih je spojila

Nemam taj uzor bračnog života da ga pogledam i pomislim: "O da, to je to! To je ono što želim, govorio je svojeveremeno glumac

Izvor: K1info

26/06/2023 > 16:53

podeli vest:

OŽENIO se Džon HAM sa 17 GODINA MLAĐOM Anom: Venčanje održano u ZNAKU SERIJE "MAD MEN" koja ih je spojila
Foto: Tanjug/Photo by Charles Sykes/Invision/AP


Američki glumac Džon Ham (52) i njegova 17 godina mlađa koleginica Ana Oseole (35) koja se takođe bavi glumom, venčali su se subotu u Big Suru u Kaliforniji, gde se snimalo finale čuvene serije "Mad Men".

Svadbena ceremonija je bila u znaku kultne serije, pre svega ljubavi.

Među zvanicama su bila brojna poznata imena, kao što su Bili Krudap, Pol Rud, Bruk Šilds, Tina Fej. Mladence je do oltara pratila pesma iz filma o Džejmsu Bondu "You only live twice" iz 1967. godine, piše TMZ.

Da podsetimo,  Džon Ham i Ana Oseole verili su se u februaru posle dve godine zabavljanja. Upoznali su se 2015. na snimanju serije "Mad Men" gde je ona glumila recepcionarku Klementin, a on tumačio Dona Drapera.

Vezu su najpre držali u tajnosti, a onda je njihova veza otkrivena nakon što su nekoliko puta uslikani zajedno tokom 2020. Njihovo prvo javno zajedničko pojavljivanje kao para bilo je na zabavi nakon dodele Oskara u martu 2022.

Inače, glumac je pre 11 godina govorio da ne razmišlja o ženidbi i očinstvu odnosno da mu to nije prioritet iako se dosta posvećuje svojim ljubavnim odnosima. Tada je bio u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Dženifer Vestfild.

- U životu nemam neki posebno definisan primer braka. Moji roditelji su se razveli kada sam imao dve godine, tako da mi to ništa ne znači. Ne želim da kažem da to ne bi trebalo da znači drugima. Ne osuđujem to ni na ovaj ni na onaj način. To je samo moje iskustvo. Nemam taj uzor bračnog života da ga pogledam i pomislim: "O da, to je to! To je ono što želim - govorio je tada Džon. 

 

Ostavite komentar