Showbizz > Celebrity

ISPLIVALI šok detalji: MEGAN povlači NEOČEKIVANI POTEZ - odnosi se na HARIJA

Šef odeljenja za inovacije i monetizaciju podkasta u Spotify, Bil Simons, nazvao je kraljevski par prevarantima

Autor: K1 info/Story.hr

14/07/2023 > 22:46

podeli vest:

ISPLIVALI šok detalji: MEGAN povlači NEOČEKIVANI POTEZ - odnosi se na HARIJA
Foto: AP Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool, File


Megan Markl su savetovali da ostavi princa Harija kako bi 'spasila svoju karijeru', kako piše GB News. Naime, par je doživeo veliki gubitak prošlog meseca kada je Meganin ugovor sa Spotify prekinut nakon samo jedne sezone serije.

Krenula su šuškanja oko njihovog sledećeg projekta, a neki stručnjaci sugerišu da će vojvotkinja potpisati solo ugovor bez Harija.

- Njen tim ju je upozorio da s Harijem nema budućnosti i da mora početi raditi na svojim pojedinačnim projektima, a ne da se na nju gleda kao na polovinu brenda Saseks - rekao je jedan insajder za Closer Magazine.

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong, File

 

Priča se da je Megan ostala u šoku nakon što joj je Spotify otkazao saradnju. Šef odeljenja za inovacije i monetizaciju podkasta u Spotify, Bil Simons, nazvao je par prevarantima i sugerisao da je njihovo učestvovanje u početnim pregovorima izazvalo brojne probleme.

Takođe, priča se i da Saseksovi očajnički žele dobiti 'zeleno svetlo' za nove projekte pre nego što izgube ugovor s Netflix. Megan i njen tim u Arčvelu nastaviće da pokušava da dobije filmove i TV emisije od Netflix, sve dok im ne istekne ugovor 2025. godine.

Međutim, iz Netflix su negodovali da će par izgubiti ugovor, dodajući da firma još uvek 'duboko ceni' njihovo partnerstvo s vojvodom i vojvotkinjom. 

 - Veza s Arčvel produkcijom je ona koju duboko cenimo. Dokumentarac o Hariju i Megan, Netflixov je najspektakularniji dokumentarni film do sada- rekao je zastupnik Netfllix za Entertainment Tonight.

Ostavite komentar