Showbizz > Celebrity

Šakira smuvala NBA zvezdu: MLAĐI je od nje 13 GODINA, ali to joj NE SMETA

Šakirini i Pikeovi sinovi Milan (9) i Saša (7), veliki su obožavaoci američkog košarkaša

Izvor: K1info

17/07/2023 > 21:02

podeli vest:

Šakira smuvala NBA zvezdu: MLAĐI je od nje 13 GODINA, ali to joj NE SMETA
Foto: Tanjug/Matias J. Ocner/Miami Herald via AP


Kolumbijska pevačica Šakira (46) rastala se prošle godine od Đerara Pikea, sa kojim ima dva sina Sašu i Milana nakon što ju je španski fudbaler prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. 

Otkako je 12- godišnja veza sa Pikeom pukla, svaki Šakirin susret sa nekim poznatim muškarcem, izazivao je veliku pažnju. Međutim, izgleda da je kolumbijska pevačica konačno zaljubljena.   

Kako piše magazin "US Weekly" ona je započela vezu sa NBA zvezdom Džimijem Batlerom (33) koji trenutno igra sa Majami Hit.

- Izlazili su nekoliko puta, ali sve je još sveže i pitanje je hoće li ta veza potrajati ili je to samo trenutna strast-  rekao je izvor blizak paru za “US Weekly” i dodao da Šakiri razlika od 13 godina ne smeta. 

- Pored njega je uvek nasmijana i vesela, prvi put nakon dugo vremena -  kaže izvor.

Šakirini i Pikeovi sinovi Milan (9) i Saša (7), veliki su obožavavaoci košarkaša. Batler ih je upoznao, ali kako izvori tvrde, nije provodio puno vremena s njima.

Nakon što je pevačica na društvenim mrežama objavila snimak na kojoem bodri Batlerove saigrače, košarkaš ju je ubrzo zapratio na Instagramu i počeo da lajkuje njene objave, što je mnogima pobudilo sumnju da se viđaju.

 

Ostavite komentar