Showbizz > Celebrity

HARI Stajls se SKINUO na brodu i svi gledaju u TETOVAŽU: Pevač NIJE PREBOLEO Oliviju Vajld?

Pevač je sa glumicom započeo vezu 2020. tokom snimanja filma "Don‘t Worry Darling", ali njihova ljubav nije opstala

Izvor: K1info

31/07/2023 > 21:16

podeli vest:

HARI Stajls se SKINUO na brodu i svi gledaju u TETOVAŽU: Pevač NIJE PREBOLEO Oliviju Vajld?
Foto: Tanjug/Arthur Mola/Invision/AP


Britanski pevač Hari Stajls (29) nedavno je uslikan na brodu u Italiji sa prijateljima, a svima je zapala za oko ogromna tetovaža za koju mnogi veruju da je posvećena njegovoj bivšoj devojci glumici Oliviji Vajld (39).

Nekadašnji član grupe "One Direction" pokazao je zavidnu figuru kada je skinuo majicu, ali, tetovaža na desnoj nozi je ipak privukla najviše pažnje i izazvala buru na društvenim mrežama.

Na Twitteru se spekuliše da pevač ne može da preboli staru ljubav, te da je ime Olivija još uvek urezano u njegovom sećanju, ali i na njegovom telu u vidu tetovaže.

- Živeću u blaženom neznanju šta ta tetovaža zapravo govori dok ne vidim neke fotografije u Ultra HD 4K rezoluciji koje će dokazati da nisam u pravu jer znam da moj muškarac nije bio dovoljno glup da istetovira nečije ime - napisala je jedna korisnica Twittera, a još jedan je dodao:

- Sve šale na stranu ako tetovaža zaista kaže Olivija, to samo dokazuje da je Hari Stajls čovek. Uradio je nešto ludo zbog devojke u koju je bio zaljubljen u jednom trenutku kao verovatno neki veliki romantični gest.

Da podsetimo, Hari i Olivija su započeli vezu 2020. tokom snimanja filma "Don‘t Worry Darling", a kružile su glasine da je došlo do svađe između glumica Vajld i Florence Pugh, koja je radila sa njima na filmu, upravo zbog pevača. 

Oni su raskinuli 2022. godine, ali su ostali u dobrim odnosima.

- Među njima nema zle krvi. Hari nije nogirao Oliviju, ili obrnuto - rekao je tada izvor za Page Six.

 

 

Ostavite komentar