Showbizz > Celebrity

Haos na koncertu: Kardi Bi GAĐALA mikrofonom DEVOJKU iz publike

Kako se vidi iz snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, obezbeđenje je odmah reagovalo

Autor: K1 info/B92

30/07/2023 > 13:50

podeli vest:

Haos na koncertu: Kardi Bi GAĐALA mikrofonom DEVOJKU iz publike
Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena


Gađanje muzičkih zvezda na nastupima se nastavlja. Ovoga puta na svojoj koži osetila je američka reperka Kardi Bi, koju je devojka iz publike, na koncertu u Las Vegasu, poprskala pićem. Međutim, pevačica nije ostala suzdržana, već je u sekundi "uzvratila udarac".

Naime, Kardi Bi je, vidno besna, u istom trenutku gađala mikrofonom određenu osobu koja ju je polila pićem, čime su svi ostali šokirani.

Kako se vidi iz snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, obezbeđenje je odmah reagovalo, međutim, kako se tačno ova jeziva scena završila još uvek nije poznato.

Obožavatelji su Kardi Bi navodno čekali da otpočne nastup skoro dva sata, i to na temperaturi od 45 stepeni, pa se smatra da to može biti uzrok za ovaj incident, iako, naravno, za nasilje razlozi ne postoje.

Ovo nije prvi put da je Kardi odlučila da iskoristi mikrofon za nešto drugo, a ne za pevanje: noć pre ovog nastupa, iznervirala se u jednom klubu kad je di-džej prekinuo jednu od njenih pesama, a zatim ga takođe gađala mikrofonom.

Ostavite komentar