Showbizz > Celebrity

Keli Bruk prošetala u letnjoj haljini i svi se okreću za njom

Glumica se prošlog leta udala za italijanskog glumca i manekena Džeremija Parisija

Autor: K1 info/24 sata.hr

09/08/2023 > 21:45

podeli vest:

Keli Bruk prošetala u letnjoj haljini i svi se okreću za njom
Foto: PrintscreenInstagram/Kelly Brook


Britanska manekenka i glumica Keli Bruk (43) prošetala je ulicama Londona u letnjem izdanju kojima je mamila poglede prolaznika.

Naime, ona je ponela roze haljinu sa cvetnim printom i crnu tašnu, a pored oblina, koje se nije potrudila da pokaže, pažnju je privukla i duga kosa.

Da podsetimo,  figuru Keli Bruk su naučnici sa Univerziteta Teksas 2019. proglasili savršenom. Oni tvrde da je idealno žensko telo punije, sa merama 93 cm grudi, 61 cm struka i 87 cm bokova sa BMI od 18,85. Prilikom istraživanja uzimani su u obzir takvi parametri kao što su visina, težina, dužina kose, oblik lica i druge osobine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Inače, Keli Bruk se prošlog leta udala za italijanskog glumca i manekena Džeremija Parisija (37). Zanimljivo, par se zabavlja od 2015. godine, a 2018. Keli je otkrila da je jednom zaprosila Džeremija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

- Kada smo bili na Antigvi i sunce je zalazilo, bili smo u Širli Hajtsu, rekao sam Džeremiju: 'Hoćeš li se oženiti za mene?' - rekla je za  The Sun.

Međutim, Džeremi je odbio svoju sadašnju suprugu, i to zato što su bili u javnosti.

Ćuti, neko će te čuti - rekao jje on i odbio njenu ponudu, ali su se prošle godine ipak venčali.

Venčali su se u Italiji, a kiša im je pokvarila planove za raskošno venčanje. Trebalo je da se venčaju napolju, ali su zbog lošeg vremena ceremoniju održali u italijanskom „Torre di Cicerone”. Na venčanju im se pridružila i poznata zvezda Kajli Minog.

Ostavite komentar