Showbizz > Celebrity

SVAKA ČAST! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od Hrvatske za uspeh na Evroviziji - a razlog je za veliko POŠTOVANJE (FOTO)

Poručio je da novac neće prihvatiti, već želi da ga Vlada donira onima kojima je to potrebnije

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

16/05/2024 > 12:04

podeli vest:

SVAKA ČAST! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od Hrvatske za uspeh na Evroviziji - a razlog je za veliko POŠTOVANJE (FOTO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Instagram printscreen/the_baby_lasagna_


Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanje je od države zbog osvojenog drugog mesta na Evroviziji dobio 50.000 evra, međutim on je taj novac odbio, a obrazloženje je napisao na svom Instagram profilu.

Poručio je da novac neće prihvatiti, već želi da ga Vlada donira onima kojima je to potrebnije. 

Foto: Instagram printscreen/the_baby_lasagna_

 

- Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 evra. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći. Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje, te ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - napisao je Marko Purišić na svom Instagram nalogu. 

Podsetimo, država Hrvatska čestitala je Marku veliki uspeh koji je dostigao na Evroviziji i tim povodom rešila da mu pokloni iznos od 50.000 evra kao nagradu.

 

Ostavite komentar