Showbizz > Celebrity

FUDBAL MIRI SVE? Nika i Duško Tošić na istom mestu i na kom je bila Anastasija Ražnatović

Na Instagram nalogu Duška Tošića i Anatasije Ražnatović vidi se da su bili na istom mestu

Autor: Nestorović Ognjen

17/06/2024 > 11:48

podeli vest:

FUDBAL MIRI SVE? Nika i Duško Tošić na istom mestu i na kom je bila Anastasija Ražnatović
Foto: Instagram Printscreen/duskotosic/raznatovicanastasija


Pevačica Anstasija Ražnatović velika je podrška svom suprugu fudbaleru Nemanji Gudelju, kog je i bordila u Nemačkoj tokom utakmice Srbija-Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Kako to uvek biva, atmosfera na srpskim tribinama bila je vatrena, što je mlada muzička zvezda zabeležila potom i podelila sa korisnicima Instagrama. 

Zanimljivo da su na utakmici bili i članovi porodice Tošić. Fudbaler Duško bio je u pratnji svoje mlađe ćerke Nike. Nika je vatreni fan fudbala, jedno vreme ga je i trenirala, zbog čega sa tatom često posećuje utakmice. Tokom trajanja meča, Duško je takođe podelio atmosferu iz Nemačke, gde smo mogli da vidimo Niku vidno veselu i raspoloženu, obučenu u srpski dres.

Da li je došlo do njihovog susreta, nije poznato, ali nema sumnje da su obe svim srcem bodrile naše sportiste. Inače, ćerka Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, Anastasija i Nika, već su jednom uslikane na istom mestu. Kao ljubiteljke fudbala, obe su se zatekle prošle godine, u oktobru, na tribinama Puskás Aréne, dok se igrala utakmica između Srbije i Mađarske koju smo tada, nažalost, izgubili. Nika je meč i tada pratila u društvu svog oca i srdačno navijala za nas u srpskom dresu, dok je Anastasija bila sa svojim prijateljima, odevena u cvetnu, letnju haljinu i kožnu jaknu.

Ostavite komentar