Showbizz > Celebrity

U NOĆNOM IZLASKU nakon ODLUKE DA SE RAZVEDE: DUŠKO UHVAĆEN na NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ! ŠTA će reći KARLEUŠA? (VIDEO)

Bivši fudblaer Duško Tošić uživao je sinoć u jednom prestoničkom lokalu na nastupu najbolje drugarice svoje još uvek zakonite supruge

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milica Tošić

04/07/2024 > 12:45

podeli vest:

U NOĆNOM IZLASKU nakon ODLUKE DA SE RAZVEDE: DUŠKO UHVAĆEN na NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ! ŠTA će reći KARLEUŠA? (VIDEO)
Foto: ATA Images/Instagram printscreen/Radiosvetski


Milica Pavlović sinoć je pevala u jednom beogradskom lokalu, a među brojnim gostima koji su došli da uživaju u njenim pesmama bio je i još uvek zvanični suprug njene koleginice i drugarice Jelene Karleuše - Duško Tošić.

Iako su trenutno u fazi sporazumnog razvoda, to nije sprečilo bivšeg fudbalera da izađe u noćni provod i da se dobro provede uz Pavlovićkine hitove.

Ekipu "Prvog reda" je zanimalo da li će posle nastupa podneti izveštaj Jeleni o tome šta je Duško i sa kim radio:

- Pitanje je da li ću ga ja videti od bliceva. Uglavnom vidim, biće mi drago, sigurno ću mu mahnuti i javiti mu se i on će meni. Verujte mi, imamo mi mnogo zanimljivijih tema od toga da pričamo gde je, šta radi i sa kojom ženom. Ne, ne… - rekla je Milica.

U nastavku je obrazložila zašto o fudbalerima ima visoko mišljenje:

- To su ljudi koji znaju šta znači biti vredan radnik, ustajati rano, baviti se najbolje svojim poslom, biti fokusiran, držati se pravca, slična sam po rutinama i ja njima, rekla je Pavlovićeva. 

Duško je do kasno u noć uživao u nastupu Milice Pavlović dok je mnogim devojkama privukao pažnju, a neke od njih su i pokušale da priđu njegovom stolu. 

 

Ostavite komentar