Showbizz > Prvi Red

Zvezde na "Music week" festivalu: Karleuša OŠTRO o Vojažu, Rasta o NOVIM PESMAMA Ane Nikolić (VIDEO)

Sa našom ekipom razgovarala je i NIkolija Jovanović.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

01/07/2024 > 15:18

podeli vest:

Zvezde na "Music week" festivalu: Karleuša OŠTRO o Vojažu, Rasta o NOVIM PESMAMA Ane Nikolić (VIDEO)
Foto: Prvi red


"Music week" festival ove godine okupio je više desetina hiljada ljudi na beogradskom Ušću u publici, ali i brojne muzičke zvezde među izvođačima. Treće večeri festivala bilo je rezervisano za najveća imena ovogodišnjeg festivala.

Pevačica Nikolija Jovanović još jednom je pokazala šašto je omiljena trep zvezda na ovim prostorima. Najavila je novi duet, ali ne sa suprugom Reljom Popovićem.

Foto: Prvi red

 

- Znam da to svi čekate. Uskoro ne, ali očekuje vas jedno iznenađenje u narednih 10 dana. Duet je u pitanju -  otkrila je ona.

Stefan Đurić Rasta je takođe oduševio publiku,a pre nastupa komentarisao je novi album "Hvala, doviđenja" bivše supruge Ane Nikolić.

Foto: Prvi red

 

- Iskreno, nisam čuo nove pesme. Ne znam zašto su bile skinute, nisam u toku. Kad bi bi znali šta ja privatno slušam i koliko obaveza imam - rekao je on.

Foto: Prvi red

 

Najbolja žurka desila se na kraju večeri tokom nastupa pop zvezde Jelene Karleuše. U razgovoru za "Prvi red" dotakla se Mihajla Veruovića Vojaža i drugih mladih izvođača novog muzičkog talasa koji je u medijima spominju u negativnom kontekstu.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju? - rekla je ona, a ceo izveštaj pogledajte u videu koji se nalazi u okviru teksta.

Ostavite komentar