Showbizz > Celebrity

Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović: Bogdan i Jovana TAJNO se venčali na Kosovu, mlada TRUDNA?

Jovana je navodno u trećem mesecu trudnoće

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/07/2024 > 15:45

podeli vest:

Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović: Bogdan i Jovana TAJNO se venčali na Kosovu, mlada TRUDNA?
JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ - Foto: Instagram prinscreen/ljubisavljeviceva


Nekadašnja voditeljka i rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević udala se za 14 godina starijeg biznismena Bogdana Srejovića, bivšeg dečka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Poznati par venčao se u tajnosti u manastiru Gračanica na Kosovu i Metohiji. Fotografije su osvanule na društvenim mrežama, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Foto: Instagram prinscreen/ljubisavljeviceva

 

- I biće dvoje jedno telo - napisala je Jovana uz fotografije sa venčanja. Mlada je nosila tradicionalnu belu venčanicu sa velom, a mladoženja teget odelo i belu košulju.

 

 

Šuška se da je mlad u drugom stanju, tačnije u trećem mesecu trudnoće.

-  Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - govori zvor blizak paru.

Foto: Instagram prinscreen/ljubisavljeviceva

 

 - Da, naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - pričala je nedavno Jovana za "Republiku" o majčinstvu.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar