Showbizz > Celebrity

Andreana Čekić o OTKAZIVANJU nastupa u Crnoj Gori: "Moja cena je za SVAČIJI džep, gde da dižem više?"

Pevačica je priznala da je čula da se otkazuju nastupi i da je loša sezona

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

26/07/2024 > 17:02

podeli vest:

Andreana Čekić o OTKAZIVANJU nastupa u Crnoj Gori: "Moja cena je za SVAČIJI džep, gde da dižem više?"
Foto: ATA Images


Andreana Čekić je pevačica koja ovog leta može da se pohvali da ima pravi hit. Nema kluba i kafića u regionu  gde se ne pušta njena numera "Parti, parti", zato ima dosta nastupa zakazanih na Crnogorskom primorju.

Međutim, piše se da je loša sezona i da se pojedinim pevačima otkazuju nastupi, a Andreana potvrđuje ove informacije.

- Ja već godinama držim istu cenu. Čula sam za to otkazivanje i da kolege smanjuju honorare i ne znam ṣ̌ta da kažem. Ja sam tek sinoć počela sezonu, pa ću videti ṣ̌ta se deṣ̌ava. Moja cena je za svačiji džep, ṣ̌to bi se reklo. Gde da dižem viṣ̌e, mogu ja da tražim 100.000 evra, ali me niko neće zvati. Ovako, nastupam često i svima se isplati. Svi imao svoju publiku. Ne sluṣ̌aju ni svi klinci samo rep, sluṣ̌aju i nas koji radimo ovo - rekla je ona za "Kurir", a budući da je jedna od retkih koja ima hit ovog leta otkrila je čije pesme ona sluša ovih dana.

Foto: ATA Images

 

- Ja sluṣ̌am stranu muziku privatno, ali ovih dana mi se po glavi mota stalno, Teina pesma "Pozovi". Senidah, Prija, sve ṣ̌to mi se sviđa - priča pevačica.

Budući da ima hit i da je dovoljno tražena ne čudi što u Crnoj Gori boravi u luksuznom hotelu.

-  Pa ja sam ṣ̌parala mnogo pre. Zaradila davno. (Smeh) Volim da mi sve bude lepo, a ovde je prelepo - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar