Showbizz > Celebrity

TEJLOR SVIFT napisala scenario za svoj PRVI FILM

Ona je nedavno postala jedina solo umetnica koja je ikada dobila dve nagrade za najbolju režiju na dodeli MTV video muzičkih nagrada

Izvor: K1info

12/12/2022 > 08:21

podeli vest:

TEJLOR SVIFT napisala scenario za svoj PRVI FILM
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Tejlor Svift debitovaće kao reditelj u filmu kompanije Searchlight Pictures. Pevačica, kompozitorka i rediteljka napisala je originalni scenario, koji će producirati Oskarom nagrađeni studio filmova "Nomadland" i "The Shape of Water". Drugi ključni detalji, poput zapleta i kastinga, čuvaju se u tajnosti.

- Tejlor je umetnica i pripovedač koji se javlja jednom u generaciji. Istinska je radost i privilegija sarađivati sa njom dok kreće na ovo uzbudljivo i novo kreativno putovanje - rekli su predsednici Searchlight-a Dejvid Grinbaum i Metju Grinfild.

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Tejlor Svift na dodeli Američkih muzičkih nagrada 2022.

Tejlor Svift nedavno je postala jedina solo umetnica koja je ikada dobila dve nagrade za najbolju režiju na dodeli MTV video muzičkih nagrada za svoj rad na "All Too Well: The Short Film" i "The Man". Svift je dobitnica 11 Grammy nagrada i jedina umetnica koja je osvojila nagradu za album godine u tri različita navrata. U oktobru je objavila "Midnights", svoj 10. studijski album.

Tokom svoje karijere, Svift je stekla reputaciju izvođača koji se neprimetno kreće kroz muzičke žanrove, uključujući pop, kantri, indi folk i alternativni rok. Među njenim albumima su "1989", "Folklore" i "Red".

Kratki, 14-minutni film "All Too Well: The Short Film" koji je Svift napisala i režirala, prikazan je na filmskom festivalu u Tribeki i Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2022. Svift se takođe pojavila u filmovima "Valentine’s Day", "Cats" i ovogodišnjem ostvarenju Dejvida O. Rasela "Amsterdam". Poslednja dva su doživela uspeh, ali je Svift u njima imala male uloge.

Searchlight je nedavno objavio mračnu horor komediju "The Menu" Marka Majloda, i "The Banshees of Inisherin" (Duhovi ostrva) Martina Makdone, za koji se očekuje da će biti jedan od glavnih kandidata za Oskara.

 

Ostavite komentar