Showbizz > Display

Svi je PAMTIMO KAO HELGU iz kultne serije "Alo Alo": Glumica Kim Hartman PROSLAVILA 71. rođendan

Kim Hartman je zajedno sa Ričardom Gibsonom, koji igra Her Flika, godinama posle završetka snimanja serije izvodila skečeve u pozorištima

Izvor: K1info/index.hr

12/01/2023 > 14:18

podeli vest:

Svi je PAMTIMO KAO HELGU iz kultne serije "Alo Alo": Glumica Kim Hartman PROSLAVILA 71. rođendan
Foto: Youtube PrintScreen/Hollywood Celebrity


Britanska glumica Kim Hartman bila je jedna od najvećih zvezda kultne humorističke serije o Drugom svetskom ratu iz osamdesetih "Alo Alo". Glumica je juče proslavila ulazak u osmu deceniju života i mnogi će je jedva prepoznati.

Hartman je glumila neodoljivu Helgu Gerhart, koja radi u službi notornog gestapovca Her Flika, a zbog uloge u seriji, koja se snimala od 1982. do 1992. godine, Hartman je postala seks-simbol. Helga je, podsetimo, bila vrlo ambiciozna, poznata po tome da voli da se svlači i pokazuje seksi donje rublje, i to sve u svrhu napredovanja.

Hartman se danas više ne bavi glumom, ali se vrlo rado priseća uloge koja joj je obeležila karijeru.

- Helga je bila ambiciozna, htela je da bude Hitlerova devojka ili špijunka poput Mate Hari. Ali, kao i svi Nemci u seriji, nije bila sposobna za tako nešto. Volela sam da igram Helgu i da me smatraju seks-simbolom. Bilo je zabavno i opuštajuće - rekla je Kim jednom prilikom.

Zanimljivo je kako je Kim, zajedno sa Ričardom Gibsonom, koji igra Her Flika, godinama posle završetka snimanja serije izvodila skečeve u pozorištima. Danas živi sa suprugom, takođe glumcem, Džonom Nolanom s kojim je u braku od 1975. godine, a imaju dvoje dece, sina Toma i ćerku Mirandu.

 

Ostavite komentar