Showbizz > Display

Omiljeni lik iz RATOVA ZVEZDA dobija svoj FILM

Disney je najavio serije "Obi-Wan Kenobi", "The Mandalorian", "Ahsoka" i "The Book of Boba Fett"

Izvor: K1info

16/09/2023 > 10:15

podeli vest:

Omiljeni lik iz RATOVA ZVEZDA dobija svoj FILM
Foto: Youtube/Printscreen/ The Corrupt Senate


Jedan od omiljenih likova iz bogate istorije Ratova zvezda, koji se pojavio još u originalnoj trilogiji, dobiće svoj film. Iako je ovaj projekat prvo bio zamišljen kao serija od nekoliko epizoda, portal IGN saznao je da je ta ideja pala u vodu i sada se radi na filmu.

Film će biti o jednom od najpoznatijih likova iz ove svetski poznate franšize, a u pitanju je Lendo Kalrizijan.

Krijumčar i veliki prijatelj Hana Sola se poslednji put pojavio u filmu Ratovi zvezda: Uspon Skywalkera. U njemu ga je glumio Bili Di Vilijams, glumac koji ga je glumio u originalnoj trilogiji i predstavljen je u filmu Ratovi zvijezda V: Imperija uzvraća udarac.

Ali u filmu ga Vilijams neće glumiti, već će to učiniti glumac koji je dobio ulogu u Solo: Priča iz Ratova zvezda - Donald Glaver. Iako Solo nije postigao uspeh u bioskopima, Glaver je dobio pozitivne kritike, zbog toga nije čudo da je njegov zasebni projekt dobio zeleno svetlo.

O radnji se još ništa ne zna, osim da će pratiti Lendove avanture. Glaver će raditi na scenariju sa bratom Stivenom Glaverom. Upravo je njegov brat i dao dodatnu potvrdu da se radi o filmu, a ne seriji.

- To više nije serija. Sada je ideja da napravimo film - rekao je gostujući u emisiji "Pablo Torre Finds Out".

Ako Landov film ugleda svetlost dana, Disney će ispuniti zadatak koju je zadao 2020. godine. Tada je kompanija najavila serije Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian, Ahsoka i The Book of Boba Fett, uz Lendovu, koja će očito postati film. Spomenute serije bile su vrlo dobro primljene unutar zajednice Star Wars fanova, stoga ništa manje ne očekuje ni Lenda Kalrizijana.

Ostavite komentar