Showbizz > Prvi Red

Marija Šerifović PRVI PUT u SVOM RODNOM GRADU posle 20 godina! Pogledajte koliko je bilo dirljivo (VIDEO)

Pamti Marija svoj Kragujevac, pamti i odrtastanje u njemu, a Kragujevčani kažu da je ljubav, definitvno, stigla u njihov grad

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković / Dušan Panajotović

27/05/2024 > 14:58

podeli vest:

Marija Šerifović PRVI PUT u SVOM RODNOM GRADU posle 20 godina! Pogledajte koliko je bilo dirljivo (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/serifovic/ATA Images


Tokom vikenda za nama regionalna pop zvezda Marija Šerifović održala je koncert za pamćenje u svom rodnom Kragujevcu čime je nastavila veliku regionalnu turneju koju je simbolično nazvala „Dolazi ljubav“.

Nema sumnje da će se u Kragujevcu još dugo pričati o koncertu Marije Šerifović. Ekipa Prvog reda u stopu prati turneju "Dolazi ljubav" i Mariju Šerifović, ali i sve detalje iz njenog privatnog života,  a pre samog koncertnog spektakla Marija je izdvojila vreme za druženje sa sedmom silom i odmah nam otkrila kako se oseća pošto je baš te noći po prvi put imala veliki solistički koncert, iako je dve decenije na muzičkoj sceni. Kako je odgovorila na ovo ali i mnoga druga pitanja pogledajte u video insertu emisije Prvi red. 

 

 

 

Pamti Marija svoj Kragujevac, pamti i odrtastanje u njemu, a Kragujevčani kažu da je ljubav, definitvno, stigla u njihov grad. 

Uoči koncerrtnog spektakla Marija nam se požalila da je pomalo neispavana što je razumljivo s obzirom na to da je nedavno postala majka i da ima malu bebu kod kuće.

 

Ostavite komentar