Showbizz > Prvi Red

Goca Tržan iskreno o ćerki i suprugu pre koncerta u "MTS" dvorani: "Raša ne zna koliko ga volim" (VIDEO)

Pevačica oduševila fanove u "MTS" dvorani

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

24/05/2024 > 15:41

podeli vest:

Goca Tržan iskreno o ćerki i suprugu pre koncerta u "MTS" dvorani: "Raša ne zna koliko ga volim" (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Pop zvezda i voditeljka "K1" televizije Goca Tržan održala je magični koncert sinoć u "MTS" dvorani pred više od hiljadu ljudi. U prepunoj sali nizali su se hitovi i emocije, a pevačica se sa novinarskim ekipama družila pre izlaska na scenu.

Foto: Prvi Red

 

Tom prilikom govorila je o ćerki Leni i suprugu Radomiru.

- Ona danas slavi 17.rođendan. Mi smo namerno izabrali ovaj datum, jer kada je moj suprug došao na razgovor u MTS dvoranu, rekl su: 'Zamisli jedini slobodni dan koji imamo je 23. maj. Četvrtak je, ali bila bi super fora da proslavimo Lenin 17. rođendan u MTS dvorani. Ja sam baš dana sokačila post: 'Nisam došla da pevam koncert, došla sam da proslavimo rođendan".Biće tu, naravno. 'Jao, neće valjda da me slikaju?'. Imajte razumevanja, ona je tinejdžerka, ne voli da se slika, ne voli da bude komentarisana. Ja se trudim kad god mogu da je sakrijem, da ne bude vidljiva. Dok je bila mala, vukla sam je sada, menja se dete, a i ne pita se mnogo - izjavila je Goca Tržan kada su je novinari pitali o ćerki, a na pitanje o suprugu rekla je:

Foto: Prvi Red

 

- To je čovek koji je ceo ovaj projekat na leđima izneo. Beskrajno mu se mnogo zahvaljujem. Car je ozbiljan. Ja ne bih ni trećinu svega ovoga uspela da postignem da mi nije njega. Toliko puta mu dnevno kažem da ga volim, ali on ne zna koliko je to mnogo, jer često to ni ne pokažem na pravi način. Hoću da mu se zahvalim, jer je isterao sve do kraja.

Ceo izveštaj sa muzičkog spektakla Goce Tržan pogledajte u prilogu emisije "Prvi red".

 

Ostavite komentar