Showbizz > Prvi Red

MILOŠ BIKOVIĆ iskreno o SVEMU! "Nije sve u novcu, OVAJ KAPITAL JE VAŽNIJI OD PARA"

Ovaj poznati i priznati glumac osnovao je fondaciju čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

27/05/2024 > 20:49

podeli vest:

MILOŠ BIKOVIĆ iskreno o SVEMU! "Nije sve u novcu, OVAJ KAPITAL JE VAŽNIJI OD PARA"
Foto: K1info/wikipedia.org/ATA Images


Miloš Biković dao je primer mnogim poznatim ličnostima poslednjih dana kroz svoj doprinos našem društvu I besedu da znanje vredi samo kad se deli. O čemu se zapravo radi?

Ovaj poznati i priznati glumac osnovao je fondaciju čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima, a nama je baš na dan mladosti predstavio celokupnu zamisao.

Shvatamo da fondacija nije nastala ničim izazavano, ali zanimalo nas je šta ga je podstaklo da dođe na baš ovu ideju, koji je to trenutak bio preloman da ne bude mrtvo slovo na papiru. Čak smo i pomislili smo da ga je određeni problem podstakao da osnuje fondaciju. Pogledajte ispod u videu šta kaže o svemu ovome, ali mnogim drugim stvarima. 

Njegov stav je da nije sve u novcu i da mladi treba da se okrenu nekoj drugoj vrsti kapitala - konkretno - socijalnom kapitalu. 

Iako ima samo 36 godina, on razmišlja vizionsrski - šta će ostaviti iza sebe, možda ga je baš rođenje deteta nateralo na takvo promišljanje.

Nemamo sumnju da će Miloš uspeti u ovoj prosvetiteljskoj misiji, a dokaz tome su studenti – polaznici fondacaije od kojih su neki na početku studija, neki na korak do diplome, a sve ih povezuje želja da izgrade uspešnu poslovnu karijeru. Mi ćemo i dalje iz prvog reda, podrazumeva se, pratiti razvoj fondacije “Miloš Biković”.

Ostavite komentar