Showbizz > Prvi Red

Vlada EPIDEMIJA RAZVODA NA JAVNOJ SCENI!

Pitali smo i one koji su ostali u braku da nam daju nadu da višedecenijski brak ima smisla

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

20/06/2024 > 18:23

podeli vest:

Vlada EPIDEMIJA RAZVODA NA JAVNOJ SCENI!
Foto: ATA Images


Razvodi, razočaranja, izdaje i tužbe - tako bi se ukratko mogla opisati prva polovina ove godine na estradnoj sceni. Među razvedenima su i Haris Džinović, Dragana Mirković i Dženan Lončarević, pa se nameće pitanje - da li je uopšte moguće održati brak u današnje vreme?

Među onima koji i dalje opstaju u braku je i Goran poznatiji kao "Ok bend" koji nam je otkrio kako održava odnos sa suprugom duže od 20 godina. Primer koji daje nadu je višedecenijski brak Vanje Bulića i njegove supruge Slađane, a poznati voditelj i pisac iskreno nam je otrkio na koji način neguje porodične vrednosti. Neki su i nakon razvoda naučili određene lekcije, te nam je tako pevačica
Ivana Jordan otkrila kako su se ona i njen novi partner izborili sa ljubomorom koja je neretko uzrok razlaza. 

Kroz razvod je u jednom period života prošla i Suzana Perić koja je, takođe, dosta naučila o sebi iz tog iskustva. Odgovore smo potražili kod naših poznatih ličnosti pogledajte dole u videu. 

 

 

 

Danas žene savetuje da se prvenstveno posvete sebi. Takođe, epidemija razvoda ne vlada samo na našoj sceni pokazuje i podatak
da se skoro svaki drugi holivudski par rastane. Samo tokom proteklih godinu dana papire za razvod braka podnele su Britni Spirs, Riz Viterspurn, Sofija Vergara i Natali Portman.

 

Ostavite komentar