Showbizz > Prvi Red

Željko Vasić SUROVO ISKREN! "Da sam ženu slušao nikad ništa ne bih snimio"

Priznao nam je da najbolje funkcioniše kada je frka i veliki pritisak, a evo šta je sve otkrio

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/06/2024 > 15:40

podeli vest:

Željko Vasić SUROVO ISKREN! "Da sam ženu slušao nikad ništa ne bih snimio"
Foto: Prvi red


Pop pevač Željko Vasić izbacio je tri nove pesme sa kojima je najavio svoj solistički koncert u Beogradu, a otkrio kako kod njega izgleda rad na pesmama.

Pred kamerama "Prvog reda"  otvorio je dušu i dotakao si o svom odnosu sa suprugom, ali i prijateljima. U videu ispod pogldajte ceo razgovor sa popularnim pevačem.

- Najbolje funkcionišem kada je frka i veliki pritisak, a kada je sve lako i kad ide glatko onda se ne snalazim, uljuljkam se i ne mrdam, ali kada se pokrenem onda radim. Sve pesme koje stoji u fioci su polu gotove. Neke sam brisao određene instrumente, redukovao neke stvari što i nije loše. Dobro je da pesma odstoji da vidim gde sam – kaže Željko Vasić za "Prvi red" i ističe da istu dozu sebe daje i kada je rad na svojim, ali i na tuđim pesmama.

Foto: Prvi red

 

- Ista je strast i kada radim za sebe i kada za druge, nema razlika. Kada imam ideju samo sednem za kompjuter i isporučim to. Nema gubljenja vremena. Praktičan sam.

Za pesme koje je napisao kolegama, nikada se nije pokajao što nisu njegove

- Svaka pesma završi tamo gde joj je mesto. Ima lepih pesama koje sam radio i za druge izvođače, a ima numera koje nisam snimio i radio, a stvarno su mi drage i omiljene. Tipa pesme Olivera Dragojevića. Baš bih želeo nešto da sam tako snimio - iskren je pevač.

Da sam slušao šta žena kaže nikada ništa ne bih snimio

Iako su sve pesme ljubavne nikada ih prvo ne pusti lepšoj polovini.

- Pesmu ne presluša žena. Nju da sam slušao pola pesama ne bih snimio i moji saradnici isto tako. Imam podršku njenu, ali ukusi su nešto o čemu ne treba da se raspravlja. Ova pesma je meni genijalna, ali živimo u takvom društvu danas da se ne zna šta je dobro, a šta loše. Nemam agresivan pristup prema medijima kada nešto imam onda se lepo ispričamo, meni to ne stoji i nije u skladu sa mojim karakterom. Trudim se da skrenem pažnju sa muzikom i onim čime radim jer na kraju se svodi na odnos sa publikom - kaže on koji u radu ume da bude i ponekad težak.

- Sam sam i svoj i kriv ako je loše i dobro. Slušam savete i prihvatim ukoliko je to argumentovano, ako mi neko kaže nekoliko razloga, onda stavimo argumente na sto i hoću da poslušam. Mora argumentovano da se priča sa mnom u muzici, ovako u životu sam opušten tip i dodaje: 

Foto: Prvi red

 
Koncert koji priprema nosi sudbonosan naziv u “Svojoj kafani“.

- Kafana je moja kancelarija i dnevna soba i idem kao gost. Nisam neki zaglavljivač u kafani, ali volim da ostanem sa dobrom ekipom i dobrim društvom. Bitno je da nije glasna muzika volim akustične tamburice i instrumente - kaže Željko koji ne odustaje da peva o ljubavi.

Njegove sve pesme govore o ljubavi i sve su o muškom ili ženskom odnosu, dobrom i lošem. Željko Vasić ne može drugačije da funkcioniše i ima izraženu tu emociju šta god da je u pitanju, da li radost ili tuga,  ističe on koji ne krije posebnu sreću zbog upoznavanja sa određenim kolegama.

 

Ostavite komentar