Showbizz > Prvi Red

Miloš Bikovič u Prvom redu: Sin OVE glumice deli kadrove sa VELIKIM GLUMCIMA1

Sin naše poznate glumice tumači ulogu glavnog junaka u ovoj priči.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

02/10/2024 > 14:31

podeli vest:

Miloš Bikovič u Prvom redu: Sin OVE glumice deli kadrove sa VELIKIM GLUMCIMA1
Foto: K1 televizija


U MTS Dvorani održana je premijera filma "Bauk", u čiju priču smešteni su strah i tenzija iz 1999. godine za vreme bombardovanja u Srbiji. Ova drama prikazivaće se u bioskopima od 3. oktobra.

Nedavno se ostvario kao otac, a u toj ulozi da ga vidimo i na filmskom platnu. Radi se o Milošu Bikoviću, koji tumači jednu od glavnih uloga u ovoj drami. Kod glumaca nekad možemo da čujemo kako "kopaju" kroz sopstvene emocije spremajući se za ulogu.

- Ova filmska priča je dobar način da se podsetimo tog vremena. Ja verujem da kada se kinematografija jednog naroda i kultura jednog naroda bavi nekim događajem da se onda i sam narod preodrađuje prema tome - rekao je glumac.

Foto: K1 televizija

 

Savu, glavnog junaka tumači Jakša Prpić, sin glumice Anđelke Stević-Žugić. On se potrudio da nam što bliže dočara svoju ulogu i iskustvo koje nosi sa snimanja, ističući koliko je bio uzbuđen i oduševljen zbog ekipe, koju čine velika glumačka imena. 

- Bilo je vrlo uzbudljivo i mogu da kažem da sam ponosan na sebe što mogu da radim sa takvim zvezdama i sa tako dobrim ljudima - naveo je Jakša.

Foto: K1 televizija

 

Glumci su prošetali crvenim tepihom pre početka filma, a ekipa Prvog reda razgovarala je sa još jednim glumcem. Taj razgovor i deo emisije posvećen premijeri ovog filma možete pogledati u videu u nastavku.

 

 

 

Ostavite komentar