Showbizz > Prvi Red

"Voleti u Beogradu" iz PRVOG REDA: "To može da bude i način na koji komuniciramo..."

Na promociji govorilo se o knjizi, ali i o jednoj glumici, o kojoj svi bruje danima...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

03/10/2024 > 22:09

podeli vest:

"Voleti u Beogradu" iz PRVOG REDA: "To može da bude i način na koji komuniciramo..."
Foto: Prvi red


Ponovno izdanje svoje knjige "Voleti u Beogradu" glumica Iva Štrljić promovisala je u Skupštini grada Beograda, gde i obavlja funkciju odbornice već izvesno vreme. U predstavljanju dela pomogla joj je Suzana Mančić, a naša ekipa je i ovaj događaj ispratila iz prvog reda.

Foto: Prvi red

 

Kako kaže, ova knjiga slavi Beograd i pokazuje koliko se taj grad trudi da se priče koje se tiču ljubavi i srca događaju u najlepšim ambijentima, jer svako ima svoj poseban deo grada, koji ga veže za neki emotivni odnos. 

- Mislim da neka vrsta matematike mora da postoji u ljubavi, ali je pitanje šta vi nazivate matematikom. Matematika može da bude i gramatika i lingvistika, ako vi tako hoćete. Matematika može da bude to na koji način mi sa nekim komuniciramo - rekla je glumica.

Svojim prisustvom podržali su svoju koleginicu glumci Milan Pajić i Kristina Gavrić. Oboje su istakli da im je vrlo drago zbog Ivinog uspeha i da se osećaju privilegovano što je uopšte poznaju.

Foto: Prvi red

 

Proteklih sedmica govori se o dolasku čuvene glumice Koraime Tores, kod nas poznatije kao Kasandra iz istoimene serije, koja će imati ulogu u jednoj domaćoj seriji, a Pajić je ispričao kako je izgledao njegov susret sa njom.

 Ako vas zanima nešto više o ovome, pogledajte video u nastavku teksta.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar