Showbizz > Svet

KO je DEČKO Ralfa Šumahera? Sarađivali, pa planula ljubav! Žive u različitim gradovima

Velika mu je podrška

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

16/07/2024 > 12:26

podeli vest:

KO je DEČKO Ralfa Šumahera? Sarađivali, pa planula ljubav! Žive u različitim gradovima
Foto: Instagram Printscreen/ralfschumacher_rsc


Ralf Šumaher, brat legende Formule 1 Mihaela Šumahera, javno je priznao da je gej! On je i objavio fotografiju sa svojim partnerom Etjenom na društvenoj mreži Instagram.

- Najlepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podelite sve - napisao je on ispod fotografije na kojoj grli partnera.

Foto: Instagram Printscreen/ralfschumacher_rsc

 

Nakon što je dobio pregršt poruka podrške ponovo se oglasio, objavivši još jednu fotografiju sa dečkom .

- Hvala svima od srca na lepim komentarima. Jako smo srećni i zahvalni svima - stoji u opisu zajedničke fotografije.

 - Volim vas obojicu. Imaš najboljeg partnera, Etjene, koga možeš da zamisliš. Posle dve godine možete da podelite svoju ljubav sa svetom. Poznajem Ralfa više od 25 godina i uvek mi je pružao veliku radost - napisala je glumica Karmen Gejs, dugogodišnja prijateljica Ralfa.

Podsećmo, brat Mihaela Šumahera je bio u braku sa nemačkom glumicom Korom Šumaher sa kojim ima sina Davida. Razveli su se 2015. godine, a bili su u braku 14 godina.

Kako se pišeo o partneru Ralfa Šumahera, reč je o Francuzu Etjenu (34), koji je bio biznis menadžer Ralfa Šumahera. Nije poznato kada je tačno odnos Ralfa i Etjena prerastao iz poslovnog u ljubavni, ali se zna da njihova veza traje već dve godine. 

Foto: Instagram Printscreen/ralfschumacher_rsc

 

Upoznali su se u Monaku. Ralf živi u Salzburgu sa svojim sinom, dok Etjen živi u Nici.

Ali su i pored toga često zajedno, i savršeno se slažu, te se do sada nikada nisu posvađali.  Etjen je Ralfu i ogromna podrška i kada je reč o porodici, naročito bratu Mihaelu.

Ostavite komentar