Provereno, isprobano... TRIK za "vraćanje u život" BAJATE PICE
Zahvaljujući ovom triku, nikada više nećete da morati zamišljate kakvog je ukusa bila prvog dana
02.03.2023
MozaikAko nekome treba verovati kad je o testu reš, to je slavni britanski kuvar
podeli vest:
Picu više nećete morati da naručujete iz restorana jer ćete sada znati recept za pravljenje ovog italijanskog specijaliteta kod kuće.
Svetski poznati kuvar Džejmi Oliver ima recept za savršeno testo za picu koje će baš svaki put biti hrskavo i sočno, pa će svi tražiti parče više.
Zahvaljujući ovom triku, nikada više nećete da morati zamišljate kakvog je ukusa bila prvog dana
02.03.2023
MozaikOvaj specijalitet prodaje se po ceni od 15 dolara
30.11.2022
SvetSastojci:
pola kilograma brašna
prstohvat soli
jedna kesica suvog kvasca
dvije kašike maslinovog ulja
kašičica šećera
Priprema:
Pomešajte brašno i so u dubljoj posudi. U čašu tople (ne vrele) vode umešajte kvasac i šećer i ostavite otprilike 5 minuta da se kvasac digne. Zatim ga ubacite u posudu s brašnom i soli, dodajte još 300 ml vode i ulje i mesite rukama dok ne dobijete savršeno glatko testo.
Prebacite testo u veliku posudu, pospite ga brašnom i prekrijte krpom. Stavite je na toplo mesto i čekajte otprilike sat vremena da se testo digne.
Pošto je prošlo sat vremena, izvadite testo i gnječite ga rukama kako biste izbacili vazduh iz njega. Testo odmah možete da iskoristite ili možete da ha umotate u foliju i stavite u frižider, piše Krstarica.
Pogledajte najnoviju rang listu najboljih picerija, primetićete da se dobro parče ovog jela može probati na skoro svakom kontinentu
28.09.2022
PutovanjaNajbolji recepti su - jednostavni recepti...
07.06.2023
GurmanlookUžičani ovaj specijalitet rado jedu za doručak, pa kad odmorite od uranka i roštilja možete ovaj recept i da isprobate
29.04.2023
GurmanlookOriginalni recept za bolonjeze sos je zvanično izmenjen od strane Italijanske akademije kulinarstva
28.04.2023
Gurmanlook
Ostavite komentar