Samo 20 MINUTA vam je potrebno da skuvate SAVRŠEN PIRINAČ - i ovaj RECEPT, naravno
Ukoliko želite da unapredite svoje kuvarske veštine – ovaj savet će vam biti veoma koristan
20.12.2022
GurmanlookŠta ćete danas da spremate? Imamo ideju za ukusan i jednostavan obrok
podeli vest:
Recept koji vam danas donosimo praktičan je i jeftini, a dodatni bonus je i što se brzo pravi, pa nećete izgubiti puno vremena u kuhinji.
Sastojci: 500 g krompira, 500 g plavog patlidžana, 500 g sveže crvene mesnate paprike, 200 ml ulja, 500 ml soka od paradajza, 1 glavica luka, 3-4 čena belog luka, 1 kašika oštrog brašna, 1 kašika šećera, svež peršun
Ukoliko želite da unapredite svoje kuvarske veštine – ovaj savet će vam biti veoma koristan
20.12.2022
GurmanlookVegetarijanski i veganski recepti su sve popularniji i popularniji, ali takođe su i sve ukusniji i ukusniji
25.11.2022
GurmanlookPriprema: Isecite krompir na kolutove i stavite u hladnu vodu. Patlidžan isto na kolutove isecite, posolite i odložite na pola sata. Na ulju propržite seckan crni luk, zatim dodajte beli luk i nalijte sokom od paradajza. Posolite, dodajte kašiku šećera i kašiku brašna. Kuvajte dok se ne zgusne.
U dosta ulja ispržite 8 do 10 minuta krompir, u dve ture, ocedite i stavite u pleh. Posolite. Isto to uradite i sa patlidžanom, pa stavite preko krompira. Posolite. Iseckanu crvenu papriku dinstajte na tom istom ulju 15 minuta. Poređajte preko patlidžana. Na kraju dodajte paradaj sos. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 30 minuta.
Donosimo vam recept za još jednu neobičnu zimnicu za koj smo sigurni da će vam se dopasti na prvi zalogaj
18.11.2022
GurmanlookAko su ga spremali naši stari, što ne bismo i mi, a i valja obogatiti zimski jelovnik kojom kalorijom više
02.11.2022
GurmanlookStigla je sezona mnogima omiljenog jesenjeg povrća
31.10.2022
GurmanlookKo ne voli ajvar? Samo je pitanje da li više volite od dinastanih ili pečenih paprika? Blagi ili ljuti?
15.09.2022
Gurmanlook
Ostavite komentar