Ko kaže da piroške ne mogu da budu zdrave? Pronašli smo recepte kod Jelene Kovačević, fud blogerke.
Znamo da je kod nje na profilu sve zdravo, pa i ovaj recept za koji smo bili ubeđeni da ne može biti istinit. Međutim, nije tako, a vama ostavljamo da se uverite i sami. Ukus je fantstičan, a jede se bez griže savesti.
Postupak
Kore preseći na tri dela, pa dobijene trake složiti jednu na drugu
Uzimati po jednu traku i na početak staviti malo sira po želji (malo sira će biti dovoljno, nemojte preterivati) i uviti
Postupak ponavljati dok se ne potroši sav materijal
U dubljem tanjiru umutiti dva jaja sa malo soli i mleka
U umućena jaja umakati rolnice sa svih strana, pa ih pržiti u zagrejanom ulju na umerenoj temperaturi
Ispržene piroške ređati na papirni ubrus, da upije višak masnoće
pročitajte još
Često se dogodi da, kad počnemo da jedemo trešnje, teško je da stanemo, ali stručnjaci savetuju umerenost jer može da dovede do problema
30.05.2024
Vesti
Ovo nije samo „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj ukusa tradicije i inovacije
29.05.2024
Gurmanlook
Jedite pametno! Prijatno!
Ostavite komentar