Slobodno vreme > Ljubav

OVAJ POZNATI MOĆNIK IZ MEDIJA SE OŽENIO u 92 GODINI! I to peti put, a NEVESTA je IZUZETNO MLAĐA od njega

Oženio se na svom bogatom imanju, a sve zvanice su bile kao sa crvenog tepiha

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

02/06/2024 > 16:50

podeli vest:

OVAJ POZNATI MOĆNIK IZ MEDIJA SE OŽENIO u 92 GODINI! I to peti put, a NEVESTA je IZUZETNO MLAĐA od njega
Foto: Shutterstock


Medijski mag Rupert Mardok ljubavi je dao i petu šansu te pred oltar odveo rusku naučnicu Eelenu Žukovu. Ovo dvoje ljudi izrekli su sudbonosno ''da''.

Raskošnom venčanju koje je održano na Mardokovom imanju Moraga u Bel Airu prisustvovali su brojni bogati gosti, a sama ceremonija navodno se održala u njegovom vinogradu, piše Daily Mail.

Gosti su stigli luksuznim automobilima, poput Bentlija i Jaguara, a paparaci su uhvatili sportskog direktora Roberta Krafta sa suprugom Danom Blumberg, izvršnog direktora News Corpa, Roberta Thompsona, sa suprugom Wang Ping i brojne druge.

Mladeženja ima 92 godine, a ovom američkom milijarderu i medijskom magu ovo je bilo peto venčanje, a Mardok je obećao da će to zaista biti  njegova posljednja svadba.

Nedavno je objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no venčanje je otkazano samo nekoliko nedelja kasnije.

Foto: Shutterstock

 

Mardok i Žukova navodno su počeli da izlaze prošlog leta, tek što je raskinuo zaruke s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Inače, Iz prošlih brakova Mardok ima šestero dece: kćerku Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Mardok i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili decu tokom šestogodišnjeg braka.

Ostavite komentar