Slobodno vreme > Mozaik

Mlada prevarila muža u toaletu: Sve se dešavalo na dan venčanja, EVO KAKO JE REAGOVAO!

Ruža je godinama radila u restoranu koji organizuje venčanja. Svačega se nagledala, ali lice jednog mladoženje ne zaboravlja!

Izvor: K1info

Autor: dnevno.hr/Milena Gačević

26/10/2024 > 22:22

podeli vest:

Mlada prevarila muža u toaletu: Sve se dešavalo na dan venčanja, EVO KAKO JE REAGOVAO!
Foto: Freepik.com


“Ja, uzimam tebe, za svoga supruga i obećavam ti vernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti i da ću te ljubiti i poštovati u sve dane života svoga”, reči su koje neveste izgovaraju svake sedmice u crkvama širom Hrvatske. Dok većina to stvarno i misli, postoje i one koje te reči izgovaraju olako, znajući da neće proći dugo, a nekim činom će izneveriti svog bračnog partnera. Naravno, isto to vredi i za mladoženje koji nisu ništa bolji.

Iako bi dan venčanja trebao biti najsrećniji dan u životu dvoje ljudi, da to ipak nije uvek tako, znaju mnogi koji za život zarađuju upravo u industriji organizacije venčanja.

Foto: Freepik.com

 

Jedna od njih je i Ruža koja je celi radni vek provela radeći u jednom zadarskom restoranu. Kaže kako se na venčanjima nagledala svega, od pijanih mladoženja, zapaljenih venčanica, trovanja, ali jedan događaj s kraja devedesetih neće zaboraviti do kraja života.

Osoblje pojurilo na vrata 

“Bilo je to veliko venčanje, barem 200 ljudi. Mladoženjin otac je bio dosta bogat što se videlo i u sali. Nije se štedelo na ničemu”, počinje svoju priču Ruža.

“Na početku nije ništa ukazivalo da će se nešto posebno dogoditi. Gosti su došli, posluženi su aperitivi, muzika je zasvirala i mladenci su otplesali prvi ples. Ja sam radila u kuhinji, ali sam se iskrala na vrata da vidim mladu i venčanicu. Sve smo to radile. Svirala je Larina pesma iz filma “Doktora Živaga” koja se u to vreme dosta često svirala na venčanjima”, kaže.

“Mladenci i gosti su došli oko 19 sati, a to se dogodilo dva sata posle. Sećam se kako je jedan konobar uleteo u kuhinju i rekao nam da smesta izađemo, nešto se čudno događa napolju.

Bile smo ja i još dve koleginice u smeni i odmah smo pojurile na vrata, mislile smo da neko preti oružjem jer nam se to i ranije događalo. Kad smo izašle na vrata, imale smo šta da vidimo.

Nasred sale je stajao mladoženja, bled kao krpa, malo dalje od njega nevesta pognute glave.

"Muzika je prestala da svira, a mladoženja je tihim glasom gostima rekao da se izvinjava, ali da se venčanje smesta prekida i da skupe svoje stvari i odu kućama”, dodaje Ruža.  Kaže da nikad neće zaboraviti njegovo smireno lice.

“Bilo je kao da gledaš čoveka na pogrebu. Gosti su se mirno pokupili i za manje od 10 minuta cela je sala bila prazna. Bilo mi je to tako čudno. Posle nam je konobar koji je bio u sali rekao da je mladoženja uhvatio mladu u WC-u s kumom”, seća se Ruža.

Foto: Unsplash.com

 

Od tog događaja prošlo je već četvrt veka, a Ruža kaže da se i sad ponekad seti tih mladenaca.

“Posle sam čula da su se rastavili, pričalo se o tome po gradu. Nadam se da su danas srećni i da je mladoženja našao sreću s nekom drugom. Mlada? A bolje što manje reći”, zaključuje Ruža.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar