Sport > Fudbal

OGLASIO SE FSS: Evo šta kažu povodom Tadića i Piksija!

Tadić je, nezadovoljan činjenicom da nije počeo meč, poručio da je razočaran tom odlukom

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

18/06/2024 > 16:25

podeli vest:

OGLASIO SE FSS: Evo šta kažu povodom Tadića i Piksija!
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg


Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom izjava koje su nakon meča 1. kola na Evropskom prvenstvu dali selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić!

Tadić je, nezadovoljan činjenicom da nije počeo meč, poručio da je razočaran tom odlukom, jer smatra da je najbolji i najspremniji igrač ekipe.

Sa druge strane, Stojković mu je odgovorio da takva izjava nije dobra i da stoji iza odluke da meč ne počne najiskusniji igrač tima. Osim toga, napomenuo je da nema nikakve bure u ekipi zbog svega toga.

Tim povodom oglasio se FSS i otkrio da su igrači i stručni štab održali sastanak i da se Dušan Tadić izvinio svima.

"U hotelu "Maksimilijan" u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije. Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima. Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening", navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar