Sport > Fudbal

Crvena zvezda dočekuje Jedinstvo Ub, Vladan Milojević se nada REKORDNOJ poseti na stadionu Rajko Mitić

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu otvaraju sezonu Superlige protiv Jedinstva iz Uba. Vladan Milojević izjavio da očekuje veliku posetu

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

20/07/2024 > 02:00

podeli vest:

Crvena zvezda dočekuje Jedinstvo Ub, Vladan Milojević se nada REKORDNOJ poseti na stadionu Rajko Mitić
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


FK Crvena zvezda u subotu od 20 časova započinje odbranu titule šampiona Srbije, a rival u prvom kolu biće im novajlija Jedinstvo Ub.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, rekao je pred početak nove sezone i sutrašnji meč prvog kola Superlige Srbije da bi voleo da navijači obore rekord iz 2014. godine kada je na stadionu "Rajko Mitić" bilo 22.000 ljudi:

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kad je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu - počeo je Milojević konferenciju za medije

 

 

Imao je Milojević mnogo reči hvale za ekipu Jedinstva kojoj je čestitao ulazak u Superligu:

- Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da ostanu u ligi. Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena - Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović... Mislim ipak da im je najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica. Ovo je početak sezone, ekipe još uvek nisu skroz uigrane i zato ne znamo šta možemo da očekujemo. Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako - dodao je Milojević.

 

 

Crveno beli su sedmostruki uzastupni šampioni Srbije, i čak četvrtu godinu za redom osvojili su duplu krunu (ligu i kup). Sa novim pojačanjima pokušaće da ponovo rezultate iz prethodnih sezona i da u baražu za Ligu šampiona osiguraju mesto u elitnom rangu takmičenja drugu godinu za redom. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar