Sport > Fudbal

"Treba da porade na primanju ŠTO MANJE GOLOVA!": Italijanski trener govorio je o utakmici Intera protiv CRVENE ZVEZDE...

Italijanski trener je izneo mišljenje o Crvenoj zvezdi, protiv koje će Inter odigrati meč drugog kola Lige šampiona u utorak u 21 čas.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

30/09/2024 > 23:32

podeli vest:

"Treba da porade na primanju ŠTO MANJE GOLOVA!": Italijanski trener govorio je o utakmici Intera protiv CRVENE ZVEZDE...
FK Crvena zvezda i FK Inter - Liga Šampiona - Foto: Shutterstock/Wikipedia/Facebook printscreen/FK Crvena zvezda


Održana je konferencija za medije na kojoj se javnosti obratio i trener Intera Simone Inzagi. On je govorio o mnogim temama, a ono što je posebno privuklo pažnju jesu neki od članova startne postave.

Rekao je da će prvog minuta na teren izaći Pjotr Zjelinski i Denzel Damfris.

- Zjelinski i Damfris će startovati protiv Crvene zvezde. Što se tiče veznog reda, još procenjujem ko će pored Zjelinskog igrati od starta. Preostala su dva mesta, a popuniće ih Čalhanoglu ili Aslani, odnosno Mkitarijan ili Fratezi. Još uvek moram da odlučim ko će igrati u napadu. Bilo koji od četiri napadača može igrati, ali još ne znam ko će početi - rekao je Inzagi.

Potom je italijanski trener prokomentarisao i igru Crvene zvezde:

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

 

- Crvena zvezda je već odigrala devet ligaških utakmica i plej-of za Ligu šampiona. Oni su dobro organizovan i dobro vođen tim sa odličnim igračima - rekao je i dodao da njegov tim treba da radi na primanju što manje golova.

- Razgovarali smo o dva primljena gola protiv Udinezea. Uvek moramo da se poboljšavamo. Kod prvog gola, Tiram nepotrebno izlazi napred. Tim mora zajedno da izađe, da očisti kazneni prostor. Uz Dimarka, potreban je još jedan igrač. Tim mora bolje da se pozicionira. Zatim kod drugog gola, čitao sam da je kriv jedan igrač, ali ponovo, to je kolektivna greška. Ne smemo nastaviti da primamo golove na ovaj način - istakao je italijanski trener.

Podsećanja radi, Inter je nerešeno završio utakmicu protiv Mančester sitija u Engleskoj, a Zvezda je na domaćem terenu poražena od strane Benfike.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar