Sport > Tenis

Đoković: Živim svoj SAN, Alkaraz NIJE IMAO SREĆE

Nole je rekao da se nada da će pobediti u finalu u nedelju

Izvor: K1info/Tanjug

09/06/2023 > 19:49

podeli vest:

Đoković: Živim svoj SAN, Alkaraz NIJE IMAO SREĆE
Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus


Srpski teniser Novak Đoković je posle pobede 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1) protiv Karlosa Alkaraza rekao da živi svoj san i da njegov protivnik danas nije imao sreće jer se povredio. 

- Prvo moram da kažem da Karlos nije imao sreće. Na ovom nivou ne želite takve stvari, grčeve i probleme u završnici grend slema. Na mreži sam mu rekao da je fantastičan igrač i da će sigurno u budućnosti osvojiti turnir. Bilo mu je teško da odluči da li da preda ili ne i čestitam mu na borbi do kraja. Ni ja se nisam osećao sveže na kraju drugog seta. Onda je on dobio grčeve i od tada je bio potpuno drugi meč. Video sam da se muči, trudio sam se da ne razmišljam o tome i nadam se da će brzo da se vrati na teren - počeo je Đoković izjavu koju je dao bivšem teniseru, a sad voditelju Matsu Vilanderu.

On je rekao da je bilo teško u prva dva seta. 

- Nije lako zadržati taj intenzitet, igrao sam odlično set i po, pa je Karlos bio bolji u završnici i osvojio set. Znao sam da moram da udaram lopticu ranije, da on udara snažno, bilo je iscrpljujuće - objasnio je Nole.

Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

 

Đoković je rekao da se nada da će pobediti u finalu u nedelju. 

- Srećan sam što sam opet u finalu, živim svoj san, volim da igram na Rolan Garosu i srećan sam zbog finala, nadam se da ću pokazati dobru igru i da ću pobediti u nedelju - zaključio je Đoković kome će rival u finalu biti bolji iz duela Kaspera Ruda i Aleksandera Zvereva.
 

Ostavite komentar