Sport > Tenis

EMOTIVNO! Ovako je OLGA DANILOVIĆ PODRŽALA DEČKA nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva: "On je gospodin" (FOTO)

Mlada teniserka pružila podršku svojoj jačoj polovini nakon poraza od Portugalije u dramatičnoj završnici

Izvor: K1info/Sportal.rs

Autor: Milica Tošić

03/07/2024 > 14:16

podeli vest:

EMOTIVNO! Ovako je OLGA DANILOVIĆ PODRŽALA DEČKA nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva: "On je gospodin" (FOTO)
Foto: Starsport/Tanjug/AP


Slovenija je posle dramatičnih produžetaka i penal-serije za dlaku ispala sa Evropskog prvenstva u fudbalu. Meč je pratila čitava Evropa, a nije ga propustila ni srpska teniserka Olga Danilović. Imala je poseban razlog za to, jer joj dečko nastupa za reprezentaciju Slovenije.

Olga Danilović je, nakon ispadanja u 1. kolu Vimbldona od Anke Aleksije Dodoni (7:5, 6:1), gledala meč Slovenija - Portugal i to ponajviše zbog dečka Jana Oblaka, reprezentativnog golmana Slovenije.


Oblak se istakao odbranjenim penalom Kristijanu Ronaldu, nakon kojeg je fudbaler Al Nasra briznuo u plač kao nikada pre u karijeri.

Ipak, sjajni golman madridskog Atletika bio je nemoćan u penal seriji, gde je tri puta kapitulirao dok je svu slavu poneo njegov rival među stativama Dijogo Košta, koji je "skinuo" sva tri penala Slovencima.

Uprkos porazu Slovenije, Olga Danilović je svom izabraniku poslala poruku ponosa tako što je na Instagramu objavila fotografiju Jana Oblaka koji brani penal Kristijanu Ronaldu i uz nju ostavila emotikone srca i cilindra.

Ostavite komentar