Sport > Tenis

"Federer je tu pa sam imao dodatnu tremu!" Novak Đoković se obratio poznatom teniseru posle finala!

Janik Siner uspeo je ponovo da savlada Novaka Đokovića, ovoga puta u finalu u Šangaju

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

13/10/2024 > 13:09

podeli vest:

"Federer je tu pa sam imao dodatnu tremu!" Novak Đoković se obratio poznatom teniseru posle finala!
Foto: Tanjug/AP


Najbolji srpski teniser i najtrofejniji teniser svih vremena, Novak Đoković nije uspeo da osvoji Masters u Šangaju i da ujedno osvoji i 100 trofej u kraijeri. U meču za titulu poražen je od Italijana Janika Sinera sa 2:0 u setovima. Veoma zanimljivo je bilo i Novakovo obraćanje posle meča:

- Pre svega moram da izrazim zahvalnost zbog kineskih navijača, neverovatni su i daju nama igračima zadovoljstvo da budemo ovde! Imao sam mnogo uspeha u Kini tokom karijere, 5 godina nisam učestvovao u Pekingu i veoma sam srećan što sam se vratio ovde. Čestitam Janiku, odigrao si jako dobar meč kao i turnir i zasluženo si osvojio trofej. Čestitam i Janikovom timu, znam neke momke tamo i drago mi je što radite dobro - kazao je.

Potom se Đoković okrenuo ka tribinama i obratio se Rodžeru Federeru koji je gledao ovaj meč:

- Takođe je lepo videti i Rodžera, nisam navikao da vidim tebe na tribinama, voleo bih da si ovde na terenu da igramo. Verovatno je prvi put pred tobom da igram tako da sam imao dodatan pritisak, naravno drago mi je da je i Karlos ovde i da ste uživali. Moj tim je malobrojan ove nedelje ali su odradili sjajan posao i imali smo odličan turnir. Na kraju hvala organizatorima, ovo je možda i najbolji turnir iz serije 1.000 i hvala svima - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar