Muhamedove reči LEDE KRV U ŽILAMA: Sin je išao iza mene, TALAS GA JE ODJEDNOM ODNEO! Poplava mu je odnela kuću u kojoj je živeo sa suprugom, sinom, snajom i njihovom decom 04.10.2024 Region
Tužna ispovest najboljeg prijatelja Bore Đorđevića: "Nisam dobro i dan mi nije dobar..." Družili su se skoro 70 godina 04.09.2024 Balkan
POTRESNA ispovest Vukašina Brajića: Zbog depresije pokušao sebi da oduzme život, pa shvatio JEDNO Poslao važnu poruku 29.08.2024 Balkan
ISPOVEST RADNICE koja je preživela MASAKR u Daruvaru LEDI KRV U ŽILAMA! Evo gde se krila Ubica je 51-godišnji Krešimir Pahoki iz Donjeg Daruvara, koji je ubio svoju majku 22.07.2024 Region
ISPOVEST ŽENE KOJU JE UBIJENI TERORISTA TUKAO: Udarao me, pocepao majicu pred BOLESNIM DETETOM Žujović je odrastao u mirnom mestu kod Mladenovca 30.06.2024 Srbija
Ispovest Verice Rakočević o TRAUMI iz mladosti: Krivila sam sebe za to što me je silovao drug iz razreda Priznala je da je osećala stid i da je verovala da je ona kriva 30.05.2024 Celebrity
SINA I ĆERKU SMO NAŠLI MRTVE POD ĆEBETOM! Teška priča roditelja čiju je decu UBIO Uroš Blažić Dodao je da mu je poznato da je otac Uroša Blažića uhapšen tek posle pet dana zbog, kako kaže, pritisaka od strane roditelja ubijene dece 24.05.2024 Hronika
OVO JE POSLEDNJE POJAVLJIVANJE OCA NEBOJŠE GLOGOVCA U MEDIJIMA! U emotivnoj ispovesti pričao o smrti sina (VIDEO) U "Oko" magazinu na Javnom servisu o Nebojši, njegovoj bolesti i preranoj smrti pričao je njegov otac Milovan u poslednjem intervjuu 16.02.2024 Sudbine
KAO DA SU ME NOŽEM UBOLI Horor ISPOVEST Boriše Simanića, prvi put govori o PAKLU kroz koji je prošao U razgovoru za lokalni "El Periodico de Aragon", Simanić, koji se još nije vratio treninzima, izneo je svoju horor ispovest 13.02.2024 Košarka
JEZIVA ISPOVEST palestinskog DOKTORA: Izraelski čuvari su me BRUTALNO MUČILI, vezivali su mi i RUKE i OČI Doktor je rekao da tokom pritvora nije mogao da spava jer je pod bio prekriven kamenčićima, bez dušeka, jastuka i pokrivača 04.02.2024 Svet
Ispovest oca bebe koja je obolela od velikog kašlja: Pomodri im lice i ne mogu da dođu do daha! Dušan Zdravković otac je bebe koja je u oktobru, sa samo dva meseca, obolela od velikog kašlja 04.02.2024 Srbija
DETALJI ZLOČINA U DOBOJU LEDE KRV U ŽILAMA: Evo šta kažu DRAŽENOVI PRIJATELJI i SAŠINI DRUGOVI Primetio sam nešto čudno kod Saše, pitao sam ga šta se dešava, kaže drug ubijenog Saše 01.02.2024 Region
MAJKA koja je preživela AKUŠERSKO NASILJE: Pretila sam da ću SKOČITI KROZ PROZOR zbog BOLOVA, niko mi nije POMOGAO! Emotivna ispovest Jelene Ivković, vaspitačice iz Rume u emisiji Uranak na K1 televiziji, ledi krv u žilama 22.01.2024 Srbija
Ovu Beograđanku su GODINAMA POGREŠNO LEČILI od ANKSIOZNOSTI sve do kritičnog stanja koje je dovelo do operacionog stola Olivera Vasić iz Beograda nije bila anksiozna, već je bolovala od Kronove bolesti: Na najteži način joj je dijagnostikovana bolest 20.12.2023 Vesti
ISPOVEST PORODICE ANGELINE, 10. ŽRTVE IZ "RIBNIKARA": Mi imamo jedan ŽIVOT do 3. maja, a drugi POSLE Aćimovići su živi, jer veruju da je Angelina sa njima, iako nije fizički prisutna 04.12.2023 Srbija
Cela Sjenica tuguje za EMIROM: Potresna ispovest OCA MLADIĆA stradalog u NESREĆI u SJENICA Moj sin je izašao iz vozila, jer nije želeo da se trka i učestvuje u tome, rekao je on 16.11.2023 Hronika
Jedna BEBA JE ISPALA, a ja sam samo želela DA SPASIM DRUGU: Ispovest majke čije je dete UPALO U WC ŠOLJU Telo tek rođene bebe odneto je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti 13.11.2023 Hronika
Tom plačljivku da se izvinim?! NIKADA: Teška ISPOVEST Darka Miličića Već duže od 10 godina ne igra košarku na profesionalnom nivou, karijeru je prekinuo sa samo 27 godina 27.10.2023 Košarka
Isidora Minić otvorila dušu o GLUMAČKIM POČECIMA: Nudili su mi da STATIRAM za 10 dinara, sada bih PRISTALA Poznata srpska glumica priseća se početka karijere i prvih dodira sa glumom, gde joj je najveća podrška bila majka 11.08.2023 Celebrity
Potresna ISPOVEST Igora JURIĆA: Tijana je u KOBNOJ noći imala samo JEDNU ŽELJU Moj je motiv i cilj samo jedan, da uradim sve što je u mojoj moći da se odužim Tijani, rekao je Igor Jurić 10.07.2023 Sudbine
AKO UDARITE NA JEDNOG OD NAS, UDARILI STE NA SVE Fon der Lajen zagrmela zbog Trampovih carina: "Posledice će biti..." Vesti
EVROLIGA KAZNILA ZVEZDU Ovo je ogroman problem za crveno-bele pred najvažniji meč sezone 01.04.2025 Košarka
TAČNO U 15 ČASOVA OVAJ MOST ĆE BITI BLOKIRAN Vozači u širokom luku zaobilazite ovaj deo Beograda 01.04.2025 Beograd
VIŠE OD 18 KILOGRAMA DROGE NAĐENO U AUDIJU Uhapšen Paraćinac, a tek da vidite šta je imao u stanu... 01.04.2025 Hronika
AKO UDARITE NA JEDNOG OD NAS, UDARILI STE NA SVE Fon der Lajen zagrmela zbog Trampovih carina: "Posledice će biti..." pre 18 minuta Svet
ILON MASK NAPUŠTA BELU KUĆU Nema više šta tu da traži - evo zašto ga sklanjaju sa položaja! pre 33 minuta Svet
NE MORATE NI DINAR DA POTROŠITE Pet kombinacija koje već imate u ormanu - evo koje su pre 16 minuta video
AKO UDARITE NA JEDNOG OD NAS, UDARILI STE NA SVE Fon der Lajen zagrmela zbog Trampovih carina: "Posledice će biti..." pre 18 minuta Svet
ILON MASK NAPUŠTA BELU KUĆU Nema više šta tu da traži - evo zašto ga sklanjaju sa položaja! pre 33 minuta Svet
ONI DANAS DOBIJAJU TAJNI POKLON OD ZVEZDA! Proverite da li ste među ova 4 srećna znaka horoskopa pre 1 sat Horoskop
EVO KADA I GDE MOŽETE DA GLEDATE PRENOS MEČA ŽALGIRIS - PARTIZAN Crno-beli imaju samo jednu opciju pre 1 sat Košarka
ANA MILINKOVIĆ BILA U BRAKU SA NAŠIM POZNATIM SPORTISTOM Ko je novinarka koja je iznenada preminula u Beogradu pre 9 sati Sudbine
"ANU DUGO POZNAJEM, BOG NEKA JOJ DUŠU PROSTI..." Sanja Maletić slomljena od tuge zbog smrti novinarke pre 10 sati Sudbine
PREMINUO RUKOVODILAC ČUVENOG FOLKLORNOG ANSAMBLA Komemoracija Karakliću u petak, a evo gde će biti sahranjen (FOTO) pre 10 sati Sudbine
MILOŠ ČUVA SELO DA SE NE UGASI Ovo je njegova taktika, a sve je počelo zbog nemilog događaja: "Teško je, ali..." pre 17 sati Sudbine
ŽELJKO RUTOVIĆ NA POSLEDNJOJ FOTOGRAFIJI NASMEJAN U ITALIJI Supruga slomljena: "Bebo moja..." (FOTO) pre 19 sati Sudbine
OVI OBRENOVČANI BORE SE KAO LAVOVI SA BOLEŠČU KOJA IMA 1.000 LICA Sada im je potrebna naša pomoć (FOTO) 01.04.2025 foto
UHAPŠENI ŠVEĐANI NA SRPSKOJ GRANICI! Policija im pronašla velike količine narkotika (FOTO) 31.03.2025 Hronika
NAROD USTAJE PROTIV ILONA MASKA Šokantno - demonstranati u gradovima širom sveta! Upoređuju ga i sa Hitlerom (FOTO) 30.03.2025 Svet
VELIKA KOLIČINA PADAVINA ALARMIRALA SLUŽBE U KLADOVU Reka oštetila pristupni put (FOTO) 29.03.2025 Srbija
DOBRO POGLEDAJTE LICA, DA LI IH PREPOZNAJETE? Policija ih traži! Ovo su nasilnici iz Novog Sada (FOTO) 29.03.2025 Hronika
BROJ ŽRTAVA U RAZORNIM ZEMLJOTRESIMA POPEO SE NA 23! U Mjanmaru povređeno 300 osoba (FOTO/VIDEO) 28.03.2025 Svet
VODOSTAJ REKA U PORASTU - VATROGASAC APELUJE NA GRAĐANE: "Ne čekajte poslednje trenutke" (FOTO/VIDEO) 28.03.2025 Srbija
PREDSEDNIK SA DVOJE NAJVAŽNIJIH LIDERA EU: U Briselu počela radna večera Vučića sa Koštom i Fon der Lajen (VIDEO/FOTO) 25.03.2025 Politika
SPEKTAKL U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA! Japan obeležio početak cvetanja japanske trešnje, sakure (FOTO) 24.03.2025 Svet
MLADA ČAČANKA ZASENILA PARIZ! Srpkinja imala jako zapaženu reviju na prestižnoj Nedelji mode (FOTO) 22.03.2025 Lepota/Moda
VEČERAS NA NEBU "VENERIN POLJUBAC"! Ne propustite retki nebeski spektakl kad planeta prolazi između Zemlje i Sunca(FOTO) 22.03.2025 Tehnologija
TUŽNA SLIKA: SVEĆE, CVEĆE I IGRAČKE! Novosađani odali poštu preminulom Vukašinu Crnčeviću (FOTO+VIDEO) 21.03.2025 Sudbine
POSLE VIŠEMESEČNOG RADA POLICIJE "PALA" ČETIRI KRIMINALCA! Krijumčarili amfetaminsko ulje u Srbiji (FOTO) 21.03.2025 Hronika
FLEKE KRVI NA SVAKOM SPRATU... Pogledajte zgradu u kojoj je sin ubio roditelje! Komšije ne mogu da dođu sebi (FOTO) 18.03.2025 Hronika
U OVOM DELU MORAČE NAJČEŠĆE SE PRONALAZE TELA! Šesti dan potrage za Ivanom u njenim sinom, ronioci na terenu (FOTO) 17.03.2025 Region
ŠTA JE KETO DIJETA I ZAŠTO JE SVI HVALE Sve što treba da znate o popularnom načinu ishrane 01.04.2025 Vesti
KADA VAM GLAVA “PUCA” Kafa sa ovim dodatkom može da ublaži bol i popravi raspoloženje 01.04.2025 Vesti