"KOSJERINA MI TADA NIJE DALA DA RADIM" Kristina Radenković otvoreno o TEŠKIM momentima u karijeri
Koleginica je dolazila kod nje kući i brinula o njoj.
14.11.2024
BalkanKRISTINA RADENKOVIĆ otkrila šta se sprema u MALMEU! Reč je o jednom VELIKOM SKUPU i bezbednost je na VISOKOM NIVOU
Voditeljka se osvrnula i na prvo polufinalno veče kada je naša Teya Dora izborila plasman u finale "Evrovizije".
09.05.2024
CelebrityKlanšček reagovao na saopštenje RTS o odlasku MEMEDOVIĆA
Novinar i voditelj Jovan Memedović posle više od 30 godina prekinuo je radni odnos sa javnim servisom
12.07.2023
DisplayHteli su da me "nafiluju" sa kubikom: Kristina Radenković o ESTETSKIM KOREKCIJAMA
- Bolje da šest puta odem i stvavim toliko, nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo - iskrena je ona.
21.05.2023
CelebrityKRISTINA RADENKOVIĆ progovorila o NAJVEĆEM životnom GUBITKU: Bila sam RAZORENA i fizički i psihički
Popularna voditeljka priznala je da je smrt oca umnogome uticalo i na njene druge odnose
27.04.2023
CelebrityVoditeljke u MINIĆU, ko se tome nadao?
Voditelji su za kratko vreme uspeli da zagreju atmosferu u Košutnjaku
04.03.2023
CelebrityPolicija češlja RTS, Olivera Kovačević poručila: RADUJEMO SE
Nečuveno je da se na čelu Upravnog odbora nalazi čovek, koji je tu samo sa ciljem da vodi hajku protiv RTS, kaže urednica Zabavnog programa
15.02.2023
SrbijaJavni servis, TAJNI DILOVI: Kako se plaća emisija koja NE POSTOJI, koliko RTS ZVEZDE zarađuju od "tezgi"?
„Slagalica“ u proseku po epizodi košta 500 evra, a kvizovi „Stigni me ako znaš“, „Potera“ i „Ja volim Srbiju“ 20.000 evra
13.02.2023
SrbijaVoditeljka "Slagalice" se OPORAVLJA posle TEŠKE POVREDE: Sve je ok, vidimo se na "Pesmi za Evroviziju"
Kristina Radenković povredila je oba ručna zgloba na skijanju u Francuskoj
11.02.2023
CelebrityVoditeljka "Slagalice" POLOMILA RUKE na skijanju
Kristina Radenković hitno je u utorak primljena na Institut za ortopediju Banjica
25.01.2023
CelebrityNAVIJAČKI RAT u "Slagalici": Da li je jedan od takmičara PREŠAO GRANICU dobrog ukusa?
Partizanovac provocirao Zvezdaša, a onda potučen do nogu
27.12.2022
DisplayBila je jedan od "BISERA PUSTINJE", a sada kaže: MOJ MUŽ JE CAR
Novi projekat je izbor za Pesmu Evrovizije 2023. godine, koja će biti održana u Liverpulu
24.12.2022
Mozaik