ZORA DOBRIČANIN o SLUČAJU ĆURUVIJA: Poznajem svaki DETALJ i TAČKICU tog PREDMETA
Odluka je bila jednoglasna, među pet iskusnih sudija, rekla je advokat u emisiji "Uranak" na televiziji K1
07.02.2024
HronikaVrhovno javno tužilaštvo razmatra OSLOBAĐAJUĆU PRESUDU za ubistvo ĆURUVIJE! Traži SPISE PREDMETA
Vrhovni sud može samo da eventualno konstatuje nezakonitosti ukoliko ih utvrdi
05.02.2024
HronikaBRNABIĆ O SLUČAJU UBISTVA ĆURUVIJE: Očekivala sam OSUĐUJUĆU PRESUDU, a pojedini mi u usta stavljaju SUPROTNO
Ona je rekla da su pojedini mediji pogrešno preneli njenu izjavu povodom oslobađajuće presude
05.02.2024
SrbijaSva slova jednog ubistva
Nova kolumna Ivana Radovanovića posvećena je slučaju ubistva novinara Slavka Ćuruvije
04.02.2024
SrbijaZora Dobričanin Nikodinović: OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA za UBISTVO ĆURUVIJE uliva nadu da istina oslobađa
Apelacioni sud je saopštio da su Radomir Marković, Milan Radonjić, Ratko Romić i Miroslav Kurak oslobođeni od optužbi za ubistvo novinara
02.02.2024
HronikaOSLOBAĐAJUĆA PRESUDA ZA UBISTVO ĆURUVIJE! Optuženi pripadnii DD-a NISU UČESTVOVALI u likvidaciji novinara!
Apelacioni sud je, kako se podseća, posle nepravosnažne presude sam otvorio glavni pretres
02.02.2024
HronikaSuđenje za UBISTVO ĆURUVIJE: Tužilac traži MAKSIMALNE KAZNE
Prvu prvostepenu presudu kojom su bili osuđeni na iste kazne zatvora, ukinuo je Apelacioni sud i naložio da se ponovi suđenje
29.03.2023
HronikaLEGIJA prvi put VAN ZATVORA posle 7 godina: Svedoči o UBISTVU Slavka Ćuruvije
Osuđeni za ubistvo premijera Zorana Đinđića našao se pred govornicom Apelacionog suda u Beogradu
08.03.2023
HronikaSuđenje za UBISTVO ĆURUVIJE: Branka Prpa ponovila da NE PREPOZNAJE Kuraka i Romića kao ubice
Veće Apelacionog suda u Beogradu otvorilo je danas glavni pretres u postupku protiv četvorice nekadašnjih radnika Državne bezbednosti
06.03.2023
Hronika