MILANOVIĆ IMA BAŠ DOBAR TEK! Godišnje samo na voće, meso i ribu potroši više od 65.000 evra!
Najpoznatija nabavka na Pantovčaku sigurno je bila za vreme Kolinde Grabar-Kitarović, kada je njena kancelarija tražila 4 tone lososa
14.01.2025
RegionDA LI STE ZA JEDAN GLUBBEL KOKTEL? Napitak od samo dva sastojka koji greje u zimske večeri
Ako ste ljubitelj jednostavnih, a efektnih koktela, upoznajte ovo piće
26.12.2024
Nova godinaKOLIKO KOŠTA DOČEK NOVE GODINE KOD KUĆE Detaljan vodič za četvoročlanu porodicu
Za pristojnu trpezu sa domaćim pićima, ukrase i sitne poklone potrebno je najmanje 33.000 dinara. Pročitajte savete kako da uštedite
24.12.2024
Nova godinaKAFA POSTAJE LUKSUZ, NEĆE MOĆI DA JE PIJE TREĆINA SRBA Cene vrtoglavo skaču, šoljica će biti preko 5 evra
Ako je kvalitetna, šolja kafe može da košta i do osam evra.
12.12.2024
ČuvarkućaPOPILI BESPLATNO PIĆE, PA UMRLI U MUKAMA! Zasada šestoro mrtvih, među njima i tinejdžeri (FOTO)
Nekoliko stranih vlada upozorilo turiste da budu oprezni sa alkoholom, a izveštaja o trovanju ima sve više
24.11.2024
SvetDUŠU LEČI, KOSTI GREJE: Kako se pravi domaća kuvana rakija
Ako možete skuvati čaj, možete i rakiju, samo s više zabave
23.11.2024
GurmanlookPRIPREMITE ZALIHE HRANE I LEKOVA: Građani širom Evrope dobili upozorenje
EU nije bila spremna za pandemiju Kovida-19, niti za rat Rusije sa Ukrajinom
05.11.2024
SvetZnate li šta je IZOTONIK? Sprema se vrlo jednostavno, a nadoknadiće vam izgubljene ELEKTROLITE
Prema rečima nutricioniste, pravilna hidratacija podrazumeva pravilan izbor tečnosti
31.07.2024
VestiKako VUČIĆ pravi PREDAH! Piće moje mladosti - posle sto godina jednu sam popio danas
Kokta je bilo piće moje mladosti i posle sto godina jednu sam popio danas u mestu Rudno
10.07.2024
PolitikaŠta je OVO? Kao DA SMO NA MORU, a NE NA ADI CIGANLIJI! Šokiraćete se KADA vidite CENE sa beogradskog KUPALIŠTA!
O ovogodišnjim cenama na beogradskom kupalištu pokrenula se polemika i na društvenoj mreži X
08.05.2024
BeogradOne su NEZAMENLJIVE, neophodne i za njih treba da ZAHVALIMO Napoleonu! Znate li kako su nastale KONZERVE?
Zahvaljujući razvoju masovne industrijske proizvodnje, konzerva je, krajem 19. veka, postala potrošački standard
10.03.2024
(Ne)potrebno znanjeNA ZLATIBORU "deru" sa CENAMA: 9 PIĆA skoro 5.000, jedna PICA skoro 2.000 DINARA
Cene na jednoj od omiljenih srpskih mesta za odmor i uživanje šokirale su građane
06.01.2024
ČuvarkućaPogledajte TRIK koji će vaše PIĆE pretvoriti u novogodišnju kuglu! SNEŽNI KOKTEL je HIT na mrežama
Ideja je vrlo jednostavna i prava bi šteta bila da je ne isprobate
28.12.2023
MozaikU Srbiji se pojavila NOVA DROGA, devojke BUDITE OPREZNE! Silovatelji je SIPAJU U PIĆE, žrtve gube svest i imaju AMNEZIJU
Osoba koja je konzumira ne seća ničega,
16.11.2023
SrbijaSvi smo mi ponekad ZDRAVKO ČOLIĆ: Evo šta legendarni pevač radi u 7 ujutru
Hit fotografija kruži društvenim mrežama
25.10.2023
CelebrityZamislite da naručite još jedno PIĆE, a dobijete BUĆKURIŠ: Konobar otkrio TRIK kojim VARA PIJANE GOSTE
Američki koktel majstor objavio je video u kojem objašnjava šta radi kada ne želi da gost nastavi sa alkoholisanjem
23.09.2023
(Ne)potrebno znanjePoskupelo je sve što VOLIMO u KAFANI: PEČENJE, predjelo, KOLAČI, ALKOHOL...
Alkoholna pića su poskupela 10,2 odsto, bezalkoholna za 12,3 procenta
13.09.2023
ČuvarkućaNARUČE piće, NE PLATE račun i POBEGNU: Da čovek NE POVERUJE šta RADE ljudi u beogradskim KAFIĆIMA
Snimak sa društvene mreže skrenuo je pažnju svima zbog situacije koja se desila u ugostiteljskom objektu
10.09.2023
MozaikŽene ih OBOŽAVAJU, a ni ne slute koliko su NEZDRAVI: Izbegavajte OVA 3 KOKTELA - puni su kalorija i šećera
Najzdravijim smatra se omiljeni koktel Keri Bredšo - Cosmopolitan, a ono što se kod nas pije u večernjim izlascima nije za pohvalu
31.08.2023
Vesti