MRTVA RADNICA U FABRICI GORENJE: Tragedija u Valjevu!
Zaposlena je preminula tokom pauze za doručak, na kojoj se nije pridružila ostalim kolegama iz grupe, već se osamila
16.01.2025
HronikaUHAPŠEN MUŠKARAC U LESKOVCU! Pokušao pljačku menjačnice plastičnim pištoljem
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu
30.12.2024
HronikaUHAPŠEN TEŠKI RAZBOJNIK U BEOGRADU! Upao u kladionicu, pretio radnici nožem i odneo pazar (VIDEO)
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu
24.12.2024
HronikaZGRABILA SAM RANJENO DETE, A ON JE KRENUO ZA NAMA: Radnica u školi u Zagrebu opisala horor scenu do detalja!
Zgrabila sam to dete i što više druge dece i izvela sam ih napolje
21.12.2024
RegionPIJAN POKUŠAO DA UĐE U TRAKIFIKU I NAPASTVUJE RADNICU! Uhapšen nasilnik, a od ranije je poznat policiji
Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je delimično priznao izvršenja krivičnih dela
14.12.2024
Hronika"POSLE TOGA PLAKALA SAM TRI DANA": Srpska tiktokerka podelila svoje iskustvo - zapitaćete se posle ovog videa
Ova priča ima posebnu težinu iz jednog razloga
19.11.2024
ReportažaPRODAVAČICA U JISKU KUPILA DVA JASTUKA NA AKCIJI Život joj se potom pretvorio u pakao, čeka se pravosnažna presuda
Sud je presudio u korist radnice, ali poslodavac ima pravo žalbe
16.11.2024
ČuvarkućaZATVOR muškarcu zbog PRETNJI! NAPAO radnicu jer nije htela da pojača muziku u lokalu
Osumnjičeni je na saslušanju u tužilaštvu negirao izvršenje krivičnog dela
01.10.2024
HronikaISPOVEST RADNICE koja je preživela MASAKR u Daruvaru LEDI KRV U ŽILAMA! Evo gde se krila
Ubica je 51-godišnji Krešimir Pahoki iz Donjeg Daruvara, koji je ubio svoju majku
22.07.2024
RegionPRETIO radnici slot kluba PIŠTOLJEM, pa UKRAO više od 90.000 dinara! UHAPŠEN NASILNIK u Novom Sadu
B. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu
12.01.2024
HronikaUŽAS u Novom Sadu: Jedno DRVO palo na TRAFIKU, drugo na TAKSI - vatrogasci SPASAVALI i RADNICU i DECU iz automobila
Na terenu su vatrogasci, a za sada nema informacijama o tome da li je žena povređena
21.07.2023
SrbijaEKSPLOZIJA u Krušiku: Povređene DVE RADNICE
Njoj je slomljen domali prst na desnoj šaci i ima povrede po licu
26.01.2023
SrbijaJa sam RADNICA UDARNICA: Tamara Krcunović otkriva zašto GLUMU posmatra kao MATEMATIKU
Naša poznata glumica je do uspeha došla isključivo trudom i strpljivo je čekala svoj trenutak
25.12.2022
CelebrityNESREĆA u fabrici "KRUŠIK": Radnica ostala bez PRSTA
Zaposlena M. K. tokom rada na mašini izgubila je mali prst desne šake
07.12.2022
SrbijaSTRAVA u Zemunu: Mušterija PRETUKLA RADNICU marketa
Nesrećna žena prevezena je u bolnicu
22.10.2022
HronikaDirektor koji je HVATAO RADNICU ZA GUŠU, pušten iz pritvora
Napadnuta žena ne radi više u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a snimak je nastao 23. decembra
06.09.2022
HronikaRadnici iz "Krušika" kapisla EKSPLODIRALA U RUCI: Ostala bez prstiju, ima i povrede očiju
Radnica je zadobila teške telesne povrede obe šake, ostavši bez nekoliko prstiju
15.08.2022
Srbija