GDE JE NESTAO GORAN VESIĆ? Advokat bivšeg ministra otkrio istinu o vili u Trstu, ovo niko nije očekivao
Moj klijent, Goran Vesić, ne poseduje pasoš pa je jasno da ne može ni da putuje van zemlje, naglasio je Nemanja Aleksić
06.02.2025
PolitikaOGROMAN PANEL PAO U NOVOM SADU Zamalo nova velika tragedija (FOTO)
Korisnici se pitaju ko bi bio odgovoran za nesreću izazvanu nemarnošću
30.01.2025
HronikaTRI MESECA SE BORE ZA ŽIVOT Ovo su najnovije informacije o povređenima u Novom Sadu
U nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu koja se dogodila 1. novembra 15 osoba je izgubilo život
23.01.2025
HronikaGURAO MI GLAVU U FRITEZU, OKO SU MI JEDVA SPASILI Ispovest majke Stefana poginulog u padu nadstrešnice
Dijana Hrka u padu nadstrešnice u Novom Sadu ostala bez sina Stefana (27), a sada je odlučila da ispriča detalje traume iz 2023.
09.01.2025
HronikaPONELI SU TEŽAK KRST Premijer Vučević posetio porodicu Firić na Badnji dan (FOTO)
Da im pružimo podršku u ovim teškim danima i da im damo snage da nastave život, napisao je predsednik Vlade na Instagramu
06.01.2025
PolitikaVIŠI SUD ODLUČIO: Produžen pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice u Novom Sadu!
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je podiglo optužnicu 30. decembra protiv 13 okrivljenih
31.12.2024
HronikaNEKE OD TIH LJUDI ZNAM, RADIO SAM SA NJIMA Vučević o podizanju optužnice zbog tragedije u Novom Sadu, niko nije zaštićen
Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv 13 osoba.
30.12.2024
HronikaPODIGNUTA OPTUŽNICA ZA PAD NADSTREŠNICE Optuženi bivši ministar Goran Vesić i još 12 osoba
U cilju zaštite interesa svih oštećenih, optužnicom je predloženo da sud u ovlašćenim licima dosudi imovinskopravne zahteve
30.12.2024
HronikaNAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU POVREĐENIH U NOVOM SADU: Doktorka otkrila stvar koja zapanjuje!
Uskoro će biti dva meseca kako su oni u ovom stanju
23.12.2024
HronikaMAJKINO, DANAS JE TVOJA SLAVA... Reči majke Stefana Hrke nastradalog u Novom Sadu kidaju dušu i teraju suze na oči
Ja sam borac i nastaviću da se borim, naglasila je majka nastradalog mladića
19.12.2024
SudbineTUŽILAŠTVO TRAŽI: Produžiti pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice u Novom Sadu
Predlog za produženje podnet je protiv svih desetoro osumnjičenih kojima je odlukom suda određen pritvor
19.12.2024
Hronika